Jäsenyys
Modern bar at restaurant The Mill Bar & Mat in Malmö.

The Social Bar & Bistro

The Social Bar & Bistro – leikkisä bistro Malmössä

Malmön sydämestä löydät The Social Bar & Bistro -ravintolan. Eloisa ja rento ilmapiiri tekee tästä täydellisen tapaamispaikan ystäville ja perheelle, jotka haluavat seurustella nauttien hyvästä ruoasta. Ravintola tarjoaa jännittävän valikoiman juomia ja klassisia annoksia.

Toinen olohuoneesi

Baaru ja bistro kuuluu hotellille Quality Hotel™ The Millille ja tänne kaikki ovat tervetulleita – asuitpa sitten lähistöllä tai olet vierailuilla Malmössä. Täällä voit istua ja työskennellä, rentoutua pitkän työpäivän jälkeen tai juhlia ystävien ja perheen kanssa. Toisin sanoen tämä on kuin toinen olohuoneesi. Oletko kilpailuhenkinen? Siinä tapauksessa voit haastaa ystäväsi, tai miksei vaikka henkilökunnan, kierrokseen shuffleboardin ääressä.

Klassisia bistroannoksia modernilla otteella

The Social Bar & Bistro tarjoaa klassista bistroruokaa modernilla otteella. Täältä löydät valikoiman laadukkaita eurooppalaisia viinejä, kylmää olutta ja tietenkin runsaasti alkoholittomia vaihtoehtoja. Mehukas hampurilainen, klassinen Ceasar-salaatti tai kenties jotakin makeaa päivän päätteeksi? Täältä löytyy jotakin jokaiseen makuun. Tervetuloa!

The Social Bar & Bistro

Tables at The Social The Mill, Bar & Bistro, with bar in the background.Interior with tables and seats at The Social The Mill, Bar & Bistro.Table for two at The Social The Mill, Bar & Bistro in Malmö.

The Social The Mill

Malmö

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

 • Maanantai - Sunnuntai

  16:00 - 23:00

  Baari

  • Maanantai - Sunnuntai

   16:00 - 23:00

  Illallinen

  • Maanantai - Sunnuntai

   17:00 - 22:00

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Amiralsgatan 19, 211 55 Malmö
 • contactPhonePuhelin
  +46 40 664 60 00
 • emailContactSähköpostiosoite
  themill@socialbarbistro.se
 • calendarVaraus
  Varaa nyt