JäsenyysVaraukseniAsiakaspalvelu
Social atmosphere at bar The Terrace in Malmö.

The Terrace – uniikki kattoterassi Malmön ytimessä

The Terrace on eloisa kattoterassi keskellä Malmöä, joka tarjoaa pirteitä cocktaileja, kylmää olutta ja pienempiä annoksia suoraan grillistä. Elämää sykkivä paikkaa, joka vie sinut downtown Miamiin kesäkuukausina.

Vihreä keidas Malmön taivaan alla

The Terrace on rakennettu Clarion Hotel® Malmön rakennuksen matalimpaan torniin ja sieltä avautuu ihana näköala kanaalin ja ydinkeskustan yli. Terassin tunnelma on vehreä ja se sopii sekä after workiin, syntymäpäiväjuhliin tai perheen kanssa seurusteluun. The Terracen vihreä keidas on avoinna vuoden lämpiminä kuukausina. Täällä voit odottaa kuulevasi ihanaa musiikkia ja aistia urban garden -tunnelmaa.

Pizzauuni The Terracessa 2023

The Terrace tarjoaa herkullisen valikoiman hyviä juomia ja pienempiä annoksia. Kukapa ei haluaisi tyydyttää nälkäänsä pizzalla kattoterassilla, josta on näkymä Malmön kattojen yli? Sandra Mastio on varmistanut, että voit tehdä juuri näin vieraillessasi The Terracessa tänä kesänä. Vuodesta 2023 alkaen pizzaravintola MASTIO valtaa terassin ja tekee elämyksestä entistä erityisemmän – tätä et halua jättää välistä!

Party at bar The Terrace in Malmö city with a nice view.Drinks at social bar The Terrace in Malmö.Music event at bar The Terrace in Malmö.Food at bar The Terrace in Malmö.

The Terrace

Malmö

Menu

Aukioloajat

Illallinen

Maanantai - Sunnuntai: 17:00 - 22:00

Osoite

Dag Hammarskjölds torg 2, 211 18 Malmö

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoite: book@clarionlive.se