Jäsenyys
Colorful drink by the bar at Clarion Hotel Sense in Luleå.

Jännittävät cocktailit ja upeat näkymät Luulajaan

Tervetuloa muutama kerros ylöspäin Luulajan taivaanrantaan! Luulajan keskustan Skybarissa sinua odottaa eloisa tunnelma ja ihastuttava tarjonta jännittäviä cocktaileja. Tänne ovat kaikki tervetulleita, tilaisuudesta riippumatta – aina on aihetta nostaa malja.

Ensiluokkaisia cocktaileja

Hedelmäisiä cocktaileja, raikasta olutta ja herkullisia naposteltavia Luulajan kauneimmilla näkymillä? Kyllä kiitos! Skybarista löydät kaiken tämän ja paljon muuta. Tervetuloa nauttimaan perjantain parhaasta hengailusta tai kuplivasta lauantaista ystävien kanssa. Juhlitpa jotakin erityistä tai haluat piristystä viikonloppuun, täällä pääset oikeaan tunnelmaan. Skybarissa moderni ja klassinen sekoittuvat sekä menulla että miljöössä – yksinkertaisesti molempien maailmojen parhaat puolet.

Luulajan parhaat näkymät

Skybar löytyy Clarion Hotel® Sense -hotellin yläkerroksesta. Hissinovien avautuessa hotellin yhdeksännessä kerroksessa kohtaat eloisan tunnelman – puhumattakaan taianomaisista näkymistä Luulajan Norra Hamniin ja keskustaan. Poikkea täällä afterworkilla kollegojen kanssa tai tapaa ystäväsi tai perheesi cocktaileilla, ennen kuin jatkatte iltaa hotellin Nine-ravintolassa. Tervetuloa Luulajan parhaat näkymät tarjoaville eturivin paikoille maistuva juoma lasissasi.

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

  • locationPinOsoite
    Skeppsbrogatan 34, 972 32 Luleå
  • contactPhonePuhelin
    46 920 450 450
  • emailContactSähköpostiosoite
    cl.sense@strawberry.se