strawberryLogostrawberryLogo
Jäsenyys
Indoor pool at Clarion Hotel® Sense spa in Luleå.

Tervetuloa Clarion Hotel® Sense Span lämpöön

Kun saavut Clarion Hotel® Sensen spa-osastolle, kohtaat rentouttavan ja harmonisen ympäristön. Kuumasta lähteestä näkee panoraamanäkymän kaupungin kattojen ja pohjoisen sataman yli. Täällä on mahdollista kokeilla kausittaisia sauna- ja suihkuvaihtoehtoja, jotka tuovat rauhaa keholle ja mielelle.

Spa paikallisilla tuotteilla

Sense Spa keskittyy rauhoittumiseen ja hyvinvointiin sekä harmoniseen ympäristöön, jossa kuka tahansa voi päästä irti arjen kiireestä. Kuuman lähteen ja kuntosalin lisäksi paikkaan on rakennettu kiehtova saunamaailma, jossa on erilaisia saunoja ja suihkuja vaihtelevine valoineen, tuoksuineen, lämpötiloineen ja ilmankosteuksineen – vuodenaikoja mukaillen. Sisäänpääsyyn sisältyy setti ekologisia tuotteita C/O GERDiltä, jotka valmistavat tuotteensa Jokkmokkissa ja joita voit käyttää pesutiloissa ennen siirtymistä spahan.

Hyvä tapa kruunata hotellivierailu

Sense Spa tarjoaa spa-paketin ei-yöpyville vieraille, mutta hotellivieraamme pääsevät sisälle entistä edullisempaan hintaan. Jos haluat tehdä Luulajan vierailustasi erityisen ihanan kokemuksen, huoneen varaaminen Clarion Hotel® Sensestä on erinomainen idea. Se ei ainoastaan rentouta sinua vaan päästää parhaat puolesi esiin, ennen kuin lähdet tutkimaan kaupungin nähtävyyksiä ja vierailukohteita! Kylpylässämme on 12 vuoden ikäraja, mutta tiettyinä loma-aikoina tarjoamme erityisaikoja, jolloin vähintään 6-vuotiaat lapsetkin ovat tervetulleita. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Skeppsbrogatan 34, 972 32 Luleå
 • contactPhonePuhelin
  +46 920 45 04 50
 • emailContactSähköpostiosoite
  spa.cl.sense@strawberry.se
 • Varaa kylpylä

  Muistathan varata oman kylpyläajan! Ota yhteyttä suoraan hotelliin, niin autamme sinua varaamaan rentouttavan aikasi.