JäsenyysVaraukseniAsiakaspalvelu
Indoor pool at Clarion Hotel® Sense spa in Luleå.

Tervetuloa Clarion Hotel® Sense Span lämpöön

Varaa nyt

Kun saavut Clarion Hotel® Sensen spa-osastolle, kohtaat rentouttavan ja harmonisen ympäristön. Kuumasta lähteestä näkee panoraamanäkymän kaupungin kattojen ja pohjoisen sataman yli. Täällä on mahdollista kokeilla kausittaisia sauna- ja suihkuvaihtoehtoja, jotka tuovat rauhaa keholle ja mielelle.

Spa paikallisilla tuotteilla

Sense Spa keskittyy rauhoittumiseen ja hyvinvointiin sekä harmoniseen ympäristöön, jossa kuka tahansa voi päästä irti arjen kiireestä. Kuuman lähteen ja salin lisäksi paikkaan on rakennettu kiehtova saunamaailma, jossa on erilaisia saunoja ja suihkuja erilaisine valoineen, tuoksuineen, lämpötiloineen ja ilmankosteuksineen. Sisäänpääsyyn sisältyy setti ekologisia tuotteita C/O GERDiltä, jotka valmistavat tuotteensa Jokkmokkissa ja joita voit käyttää pesutiloissa ennen kuin siirtymistä spahan.

Hyvä tapa kruunata hotellivierailu

Sense Spa tarjoaa spa-paketin ei-yöpyville vieraille, mutta sinä hotellin vieraana saat pääsyn entistä edullisempaan hintaan. Jos haluat tehdä Luulajan vierailustasi erityisen ihanan kokemuksen, huoneen varaaminen Clarion Hotel® Sensestä on erinomainen idea. Se ei ainoastaan rentouta sinua vaan saa sinusta parhaan esiin, ennen kuin lähdet tutkimaan kaupungin nähtävyyksiä ja vierailukohteita!

Aukioloajat

Keskiviikko - Perjantai: 13:00 - 20:00

Lauantai: 10:00 - 20:00

Sunnuntai: 10:00 - 14:00

Osoite

Skeppsbrogatan 34, 972 32 Luleå

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoite: spa.cl.sense@choice.se
Varaa nyt