strawberryLogostrawberryLogo
Jäsenyys
Interior details at restaurant Nine at Clarion Hotel Sense in Luleå.

Nine – ravintola Luulajan huipulla

Varaa nyt

Nauti upeasta illallisesta Luulajan keskustassa sijaitsevassa Nine-ravintolassa, jonka ruokalista tarjoaa jokaiselle jotakin. Tutustu kaupunkiin ylhäältä käsin lasi Shirazia tai tyylikästä Bourgogneta kädessäsi. Tervetuloa Nineen!

Ruokalistalla kansainvälisiä makuja

Ninessa voit nauttia alusta alkaen taidokkaasti valmistettuja annoksia sekä jännittäviä nimikkodrinkkejä ja viinejä laajasta listasta. Ruokalistan annokset valmistetaan paikallisista raaka-aineista kansainvälisesti inspiroituneen konseptin puitteissa. Maista Luulajan parhaita paloja, jotka on kruunattu ripauksella maailman eri kolkista tulevia makuja. Ota ystäväsi tai perheesi mukaan nauttimaan upeasta illasta keskellä Luulajan vilkasta kaupunkia.

Näköala koko Luulajan ylle

Nine sijaitsee Clarion Hotel® Sensen yhdeksännessä kerroksessa. Tästä Luulajan huipulla sijaitsevasta onnelasta on maaginen näkymä kaupunkiin ja sen edustan saaristoon. Ravintola on vain kivenheiton päässä kaupungin ostoskaduilta ja suosituilta nähtävyyksiltä. Tervetuloa kattojen yllä tarjoiltavalle illalliselle ja eturivin paikalle nauttimaan näkymistä Luulajan kauniiseen keskustaan.

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Skeppsbrogatan 34, 972 32 Luleå
 • contactPhonePuhelin
  +46 920 450 450
 • emailContactSähköpostiosoite
  nine@strawberry.se
 • calendarVaraus
  Varaa nyt