Jäsenyys
The lobby of Clarion Hotel Sense in Luleå.

Lobbybaren – Luulajan paras kohtaamispaikka

Sammuta janosi ja nauti viikon parhaasta hengailusta Luulajan sydämessä! Lobbybaren on täydellinen kohtaamispaikka sekä vierailijoille että luulajalaisille. Tervetuloa pistäytymään nauttien kupillisesta kahvia tai viilentävästä juomasta hyvässä seurassa.

Toinen olohuoneesi

Lobbybarenon täydellinen kohtaamispaikka kaikkiin tilaisuuksiin, olitpa sitten täällä matkoilla tai kaupungin asukas. Istahda alas ja unohda arjen huolet – täällä on perjantaitunnelma jokaisena viikonpäivänä. Miellyttävä musiikki, rento tunnelma ja hyvää juomaa lasissa. Kutsuvatko työt? Lobbybaren sopii erinomaisesti myös työskentelyyn ja sen jälkeiseen kaivattuun afterworkiin. Tervetuloa yhteen Luulajan parhaista kohtaamispaikoista, yksinkertaisesti toiseen olohuoneeseesi.

Keskeinen sijainti Luulajassa

Lobbybarenin löydät Clarion Hotel® Sense -hotellista, keskeltä kaupungin sykettä. Kaikki kaupungin tarjonta löytyy nurkan takaa. Istahda alas kierreltyäsi kaupungilla, tapaa ystäviä alkudrinkeillä ennen illan juhlallisuuksia tai kokoontukaa tänne ennen kolmen ruokalajin illallista hotellin Nine-ravintolassa. Tilaisuudesta riippumatta Lobbybaren on täydellinen tapaamispaikka. Nauti rennosta, ihanasta tunnelmasta ja unelmoi itsesi luontoon ja revontuliin, joita Lobbybarenin valot symboloivat.

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

  Baari

  • Maanantai - Sunnuntai

   11:00 - 23:00

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Skeppsbrogatan 34, 972 32 Luleå
 • contactPhonePuhelin
  46 920 450 450
 • emailContactSähköpostiosoite
  cl.sense@strawberry.se