Jäsenyys
Colorful food at restaurant AMA in Helsingborg.

Helsingborgin suositut ravintolat ja baarit

Helsingborg, Juutinrauman helmi, on ainutlaatuinen paikka, josta löytyy upeita rantoja, laajoja viheralueita ja etenkin jännittäviä ruokaelämyksiä. Kaupunki tarjoaa upeita paikallisia raaka-aineita, meren antimien ollessa keskiössä.

Yksi Ruotsin parhaista ruokakaupungeista

Kaikkialta maailmasta vaikutteita saanut monipuolinen tarjonta tekee Helsingborgista yhden Ruotsin ravintolatiheimmistä kaupungeista. Mariatorgetin ympärille on keskittynyt viehättäviä sekä viihtyisiä ravintoloita ja satamakadun varrelta saa kaikenlaisia mereneläviä, joten jokaiselle löytyy jotakin. Tykkäätkö yhdistää ruokaelämykset ja upean luonnon? Täällä voit tutustua kaupungin kaikkiin ravintoloihin ja baareihin, nauttien samalla näkymistä Öresundia tai upeita puistoja ja viheralueita kohti.

Ravintoloita ja baareja merinäköalalla

Satamakadun varrella on useita ravintoloita ja baareja, joista on näkymä suoraan Helsingborgin upeaan satamaan ja merelle. Miten olisi auringonotto ja uiminen Fria Badissa ja rantahengailun jälkeen suuntaaminen The Rooftop Bariin auringonlaskun aikaan? Tai Living Roomin höyryävän kahvikupillisen ääressä lämmittely Pålsjöbadenissa toteutetun kylmäuinnin jälkeen ja sen jälkeen hyvän ruoan ja cocktailien nauttiminen AMA:ssa? Kyllä kiitos!

Lähde päiväretkelle salmen yli

Vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä päärautatieasemalta löydät useita kaupungin suosituimpia, monenlaista ruokaa ja juomaa tarjoavia ravintoloita ja baareja. Uniikin sijaintinsa ja laajan ravintolatarjontansa ansiosta Helsingborg on täydellinen kohde niille, jotka rakastavat sekä merta että ruokaa. Kaupunki on todellista herkkua niin silmille kuin makunystyröillekin. Lisäksi pääset salmen yli Helsingöriin vain 20 minuutissa, jos haluat lähteä maistelemaan tanskalaisia ruokaklassikoita.

Tutustu
Hotellit
Ravintolat
Kokoukset