Jäsenyys
Cosy atmosphere at restaurant Living Room in Helsingborg.

Living Room

Eloisa ravintola Helsingborgissa

Etsitkö viihtyisää paikkaa, jossa on tarjolla maistuvia juomia? Tervetuloa Living Roomiin Clarion Hotel® Sea U:ssa! Nauti upeasta näköalasta Helsingborgin satamaan ja inspiroidu modernista sisustuksesta ja arkkitehtuurista.

Eloisa tapaamispaikka

Living Room on eläväinen tapaamispaikka, joka sopii kaikkiin tilanteisiin. Istu alas höyryävän kahvikupillisen ääreen, inspiroidu ohi kulkevista ihmisistä, sovi tapaaminen ja jatka sitten iltaa juomien parissa. Illalla Living Room muuttuu meneväksi paikaksi, jossa on dj, drinkkejä ja ihana tunnelma.

Ruoka, taide, arkkitehtuuri ja design

Täällä sisustuksesta nauttiva tulee kylläiseksi monella tapaa. Täällä taide, arkkitehtuuri ja design yhdistyvät tapahtumiin, seurusteluun ja juomiin. Aivan kuin se ei olisi jo tarpeeksi, täällä voi lisäksi nauttia näköalasta Helsingborgin sataman ja Öresundin ylle, mikä tekee paikasta entistä viihtyisämmän. Kesäkuukausina ulkoterassi on auki ja kylmään aikaan näköalasta voi nauttia suurten ikkunoiden läpi. Tervetuloa!

Afterwork & Night Club

Saavu ystävien kanssa aloittamaan viikonloppu Living Room Barissa. Living Room Barissa järjestetään afterwork joka torstai ja perjantai klo 17:00 - 20:00. Upea musiikki, maistuvat juomat ja juhlavat naposteltavat kohottavat tunnelmaa. Kuka tietää, vaikka paikalle saapuisi myös salainen vieras? Viikonloppuiltaisin Living Room muuttuu yökerhoksi, jossa paikallinen DJ Fredrik Stanely on paikalla yhdessä seudun parhaiden DJ:iden kanssa. Just follow the music!

Living Room

Relaxed interior at restaurant Living Room in Helsingborg.Sparkling wine at restaurant Living Room in Helsingborg.

Living Room

Helsingborg

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

  Baari

  • Maanantai - Torstai

  • Perjantai - Lauantai

   17:00 - 01:00

  • Sunnuntai

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Kungsgatan 1, 252 21 Helsingborg
 • contactPhonePuhelin
  +46 42 40 52 600
 • emailContactSähköpostiosoite
  cl.seau@strawberry.se
 • calendarVaraus
  Varaa nyt