JäsenyysVaraukseniAsiakaspalvelu
Cosy atmosphere at restaurant Living Room in Helsingborg.

Living Room

Eloisa ravintola Helsingborgissa

Varaa nyt

Etsitkö viihtyisää paikkaa, jossa on tarjolla herkullista ruokaa ja juomaa? Tervetuloa Living Roomiin Clarion Hotel® Sea U:ssa! Nauti upeasta näköalasta Helsingborgin satamaan ja inspiroidu modernista sisustuksesta ja arkkitehtuurista.

Eloisa tapaamispaikka

Living Room on eläväinen tapaamispaikka, joka sopii kaikkiin tilanteisiin. Istu alas höyryävän kahvikupillisen ääreen, haukkaa hiukopalaa, inspiroidu ohi kulkevista ihmisistä, sovi tapaaminen ja jatka sitten iltaa juomien parissa. Täällä tarjoillaan kaikkea à la cartesta moderneilla klassikoilla aina lounaaseen pohjoismaisista raaka-aineista ja pieneen naposteltavaan, joka sopii after workiin. Illalla Living Room muuttuu meneväksi paikaksi, jossa on dj, drinkkejä ja ihana tunnelma.

Ruoka, taide, arkkitehtuuri ja design

Täällä ruoasta ja sisustuksesta nauttiva tulee kylläiseksi monella tapaa. Täällä taide, arkkitehtuuri ja design yhdistyvät tapahtumiin, seurusteluun, hyvään ruokaan ja juomaan. Aivan kuin se ei olisi jo tarpeeksi, täällä voi lisäksi nauttia näköalasta Helsingborgin sataman ja Öresundin ylle, mikä tekee paikasta entistä viihtyisämmän. Kesäkuukausina ulkoterassi on auki ja kylmään aikaan näköalasta voi nauttia suurten ikkunoiden läpi. Tervetuloa!

Living Room

Relaxed interior at restaurant Living Room in Helsingborg.Sparkling wine at restaurant Living Room in Helsingborg.

Living Room

Helsingborg

Aukioloajat

Lounas

Torstai: 17:00 - 23:00

Perjantai: 17:00 - 01:00

Illallinen

Torstai: 17:00 - 23:00

Perjantai - Lauantai: 17:00 - 01:00

Osoite

Kungsgatan 1, 252 21 Helsingborg

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoite: cl.seau@strawberry.se
Varaa nyt