Jäsenyys
View of the harbor in Helsingborg.

Mukavia spa-päiviä meren äärellä Helsingborgissa

Mikään ei voita päivää spassa tai spa-viikonloppua, kun tauko arjesta on tarpeen. Aiotko vierailla Helsingborgissa? Anna kehon rentoutua saunassa tai nauti uimisesta altaassa. Sinä itse päätät, mitä rentouttava hetki pitää sisällään!

Täydellistä kaupunkipäivän jälkeen

Matkustatko lasten kanssa? Suunnitteletko hauskaa tyttöjen reissua vai oletko lähdössä kumppanisi kanssa romanttiselle viikonloppumatkalle? Vierailu spassa tai rentoutumisosastolla on monien arvostama aktiviteetti. Ja usein kaupunkipäivän jälkeen tai käytyään kaikissa Helsingborgin nähtävyyksissä on ihanaa rentoutua hotellin rentoutumis- tai spa-osastolla. Ui altaassa, pehmennä lihaksia ja niveliä saunassa tai hemmottele itseäsi kokovartalohieronnalla.

Kattoallas näköalalla merelle & kaupunkiin

Helsingborgista löytyy valittavaksi monentyyppisiä spa-kokemuksia, ja voit päättää itse, kuinka kauan viivyt. Joskus pelkkä yhden päivän spa-paketti riittää palautumiseen, kun taas toisinaan vaaditaan enemmän. Silloin voit esimerkiksi saapua Clarion Hotel® Sea U -hotelliin ja muuntaa pelkän spa-käynnin kokonaiseksi hotellivierailuksi! Sieltä löytyy kattoterassi kattouima-altaalla, josta on upea näköala merelle ja kaupunkiin.

Helsingborg

Spa ja relax