JäsenyysVaraukseniAsiakaspalvelu
Small dishes to share at restaurant AMA in Helsingborg.

AMA – makuja Japanista ja Perusta Helsingborgissa

Varaa nyt

AMA tarjoaa eksoottisia makuja modernissa ympäristössä keskellä Helsingborgin keskusta-aluetta. Täällä voit nauttia merinäköalasta, hyvistä juomista ja täydellisestä sekoituksesta japanilaista ja eteläamerikkalaista keittiötä pohjoismaalaisin raaka-ainein.

Eksoottisia makuelämyksiä

AMAssa tarjoillaan Nikkei-keittiöstä ja merenantimista inspiraationsa saanutta ruokaa ja juomaa. Menu on täynnä värikkäitä ja maukkaita lisukkeita tuoreesta kalasta ja äyriäisistä Raw Barenista. Jos suosit ennemmin lämpimiä ruokia, älä huolehdi – täällä tarjoillaan myös lihaa, kalaa, lintua ja vihanneksia yhdessä kiinnostavien perunaruokien kanssa. Älä jätä välistä suosikkeja, kuten Ceviches & Traditio Sashimi, ja muista, että ruoka maistuu parhaimmalta Pisco Sourin kanssa!

Ravintola maagisella merinäköalalla

AMA on upeassa paikassa Helsingborgin satamassa. Nauti ruoasta ja juomasta ilta-auringossa kesäterassilla tai istu alas avokeittiön ääreen, joka on ravintolan sydän. Eksoottisiin annoksiin yhdistetään paikalliset pohjoismaiset raaka-aineet, jotka yhdessä tarjoavat upean elämyksen modernissa ympäristössä. Ruoan kera voi nauttia ihanasta cocktailvalikoimasta, joka on inspiroitunut keittiön mauista – voit odottaa yrttien, inkiväärin, chilin ja eksoottisten hedelmien päätyvän myös juomalasiin.

Mistä nimi AMA on peräisin?

Nimen historia ulottuu kauas ajassa taaksepäin, yli 2000 vuoden taakse, kun sukeltavat naiset poimivat käsin ostereita ja helmiä Japanin rannikolla. Heidän tekniikkansa huomattiin ja sukeltajat saivat nimen "AMA", joka tarkoittaa japaniksi "meren naiset". Mutta miten sitten perulaiset maut tulevat kuvioon mukaan? Moni japanilainen muutti Peruun 1900-luvulla, mikä oli arvostetun Nikkei-keittiön lähtölaukaus – japanilaisia ruokia perulaisista raaka-aineista.

Modern interior at restaurant AMA in Helsingborg. Food at restaurant AMA in Helsingborg.Exotic cocktails at restaurant AMA in Helsingborg.Dinner guests at restaurant AMA in Helsingborg.

AMA

Helsingborg

Menu

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Kungsgatan 1, 252 21 Helsingborg
 • contactPhonePuhelin
  +46 42 40 52 600
 • emailContactSähköpostiosoite
  helsingborg@amarestaurant.se
 • calendarPöytävaraus
  Varaa nyt