strawberryLogostrawberryLogo
Jäsenyys
Meat dish with fries at The Social Bar & Bistro.

The Social Bar & Bistro – sosiaalinen bistro Göteborgissa

Tervetuloa viihtyisään ja rentoon baariin ja bistroon. Menulta löytyy jotakin jokaiselle, myös vaativille. The Social Winn sopii täydellisesti useimpiin tilaisuuksiin, haluatpa sitten rentoutua pitkän työviikon päätteeksi tai juhlistaa jotakin erityistä.

Klassista modernilla otteella

Pidä tauko Göteborgin kaupungin sykkeestä ja nauti The Social Bar & Bistron maistuvista klassisista bistroannoksista odottamattomalla twistillä. Menu on täynnä jännittäviä makuyhdistelmiä, sisältäen vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Tuo luksusta arkeen tai aloita viikonloppu parhaalla tavalla. Istahda alas ja anna ravintolan à la carte -menun viekoitella sinut oikeaan suuntaan.

Ravintola, jossa on sitä jotakin

Löydät ravintolan Quality Hotel™ Winn -hotellista, vain 10 minuutin päästä Göteborgin keskustasta. Täällä voit odottaa sosiaalista ja leikkisää tunnelmaa. Haasta ystäväsi pelaamaan kierros shuffleboardia ennen illallista hotellin aulassa, tai majoitu hotelliin ja hyödynnä sen lämmitettyä uima-allasta, poreallasta tai saunaa. Täällä illan ei tarvitse päättyä illalliseen – tervetuloa The Social Bar & Bistroon.

Pasta dish at The Social Bar & Bistro.Details of the table setting at The Social Bar & Bistro in Gothenburg.

The Social Winn

Göteborg

Menu

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

  • locationPinOsoite
    Gamla Tingstadsgatan 10, 422 44 Hisings Backa
  • contactPhonePuhelin
    +46 31 750 19 00
  • emailContactSähköpostiosoite
    winn.gbg@socialbarbistro.se