Jäsenyys
Pasta dish at The Social Bar & Bistro.

The Social Bar & Bistro

Klassisia bistroannoksia modernilla otteella Stavangerissa

Kaipaatpa rentoa illallista, juhlavaa iltaa tai viihtyisää afterworkia, löydät siihen sopivan paikan täältä. Tervetuloa kokemaan erinomainen gastronominen elämys The Social Bar & Bistroon, Clarion Hotel® Energyyn!

Klassisia annoksia modernilla otteella

The Social Bar & Bistron menu on täynnä herkullisia annoksia, joissa klassiset maut yhdistyvät moderniin säväykseen. Täällä voit nauttia mehukkaita burgereita ja maukkaita salaatteja, herkullisia kala- ja äyriäisruokia unohtamatta. Tarjolla on myös valikoima kasvisvaihtoehtoja, jotka houkuttelevat kaikkia makumieltymyksiä. Hyvän ruoan ohella ravintolasta löytyy myös runsaasti erilaisia juomia klassisista cocktaileista kylmään olueen ja huolella valittuihin viineihin.

Moderni ja rento miljöö

Clarion Hotel Energyn The Social Bar & Bistro Stavangerissa on paikka, jossa energia, yhteisöllisyys ja hyvä ruoka yhdistyvät ihanaan tunnelmaan. Ravintolan moderni ja rento miljöö sopii täydellisesti sekä epämuodollisten aterioiden nauttimiseen että erityistilaisuuksiin. The Social Bar & Bistron henkilöstö on osaavaa ja tekee parhaansa luodakseen mieleenpainuvan ruokailuelämyksen jokaiselle vieraalle.

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Ishockeyveien 2, 4021 Stavanger
 • contactPhonePuhelin
  +47 51 34 78 20
 • emailContactSähköpostiosoite
  cl.energy@socialbarbistro.no
 • calendarVaraus
  Varaa nyt