Jäsenyys
Interior details at restaurant Brasserie X in Stavanger.

The Social Bar & Bistro Quality Airport Hotel Stavangerissa

The Social Bar & Bistro Solassa tarjoilee maukkaita ja mutkattomia ruokia, jotka valmistetaan paikan päällä alusta asti. Janon yllättäessä nauti virkistävistä drinkeistä baarin puolella. Tervetuloa sosiaaliseen tapaamispaikkaan, josta löydät taatusti jotakin jokaiseen makuun.

Viihtyisä ravintola Solassa

Stavangerin lentoaseman vierestä, Solasta, löydät The Social Bar & Bistron. Täällä tarjoillaan eurooppalaista ja alusta asti paikan päällä tehtyä ruokaa. Kokkien kauden mukaiset menut tarjoavat maukkaita ja hyvin valmistettuja ruokia pohjoismaisista raaka-aineista. Hyvän illallisen lisäksi täällä voi syödä myös lounasta mahdollisesti alueen parhaasta buffetista. Sunnuntaisin tarjolla on buffetti kylmillä ja lämpimillä ruoilla. Lasten sunnuntaisuosikki on ravintolan leikkihuone elokuvineen ja peleineen.

Virkistäviä drinkkejä baarissa

Täältä löydät tunnelmallisen baarin, jonka keskiössä on kotoisa takka. Illallisen, kongressin tai juoksulenkin jälkeen on rentouttavaa istua baarin puolella lasillisen ääressä. Tasokkaat ja taitavat baarimikot voivat yllättää sinut jännittävillä juomilla - jos olet sillä tuulella. The Socialin baari on luonteva kohtaamispaikka Solassa ja sopii kaikkiin tilaisuuksiin, olitpa ollut ulkona kylmässä säässä ja haluat lämmikkeeksi punaviiniä, tai sinulla on ollut pitkä päivä töissä ja haluat rentoutua, tai haluat vain katsella jalkapallo-ottelun.

Dining table at restaurant Brasserie X in Stavanger.Interior at restaurant Brasserie X in Stavanger.

The Social Stavanger Airport

Stavanger

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

 • Maanantai - Torstai

  18:00 - 22:00

 • Perjantai - Lauantai

  18:00 - 21:30

 • Sunnuntai

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Sømmevegen 1, 4055 Sola
 • contactPhonePuhelin
  +47 51 94 20 00
 • emailContactSähköpostiosoite
  q.stavanger@strawberry.no