Jäsenyys
Son Spa restaurant interior.

Son Spa Restaurant: merinäkymä ja lähiraaka-aineet

Vain 40 minuutin ajomatkan päässä Oslosta sijaitsevassa Son Spa Restaurantissa on merinäköala, terveellistä ja kokonaisvaltaista ruokaa sekä hyvä valikoima niin klassisia annoksia kuin modernia japanilaista ruokaa. Ja mikä on parasta? Voit yhdistää illallisen rentouttavaan spa-elämykseen!

À la carte -menu ja merenranta

Olitpa sitten hotellivieras, kylpylävieras, Sonin asukas tai saapunut kaupunkiin laivalla, olet lämpimästi tervetullut Son Spa Restaurantiin syömään tai nauttimaan kupillisen kahvia. Täällä on runsaasti istumapaikkoja sekä sisällä että ulkona – ulkoterassi koostuu suuresta verannasta, josta on suora pääsy vieraslaiturille. Merinäköala on taattu sekä sisältä että ulkoa, ja saat joka päivä käsiisi à la carte -menun, joka perustuu ideaan terveellisestä ja kokonaisvaltaisesta ruoasta.

Kausittainen menu

Son Spa Restaurant on täydellinen paikka istahtaa alas ystävien kanssa vietetyn ihanan kylpyläpäivän, anoppisi kanssa meressä pulahtamisen tai rakkaasi kanssa tehdyn romanttisen rantakävelyn jälkeen. Ravintolassa käytetään paikallisia raaka-aineita, ja meri on suuressa osassa menulla. Kokit ovat ylpeitä luodessaan elämyksiä jokaiseen makuun mieltymyksistä riippumatta. Täältä löydät hyvän valikoiman sekä lihaa että kalaa, ja menu vaihtuu vuodenaikojen ja kauden raaka-aineiden mukaan.

Sushia ja japanilaista grilliruokaa

Ravintola on laajentanut keittiötään upouudella tiimillä, joka luo modernia japanilaista ruokaa. He harjoittavat hienojen perinteisten tekniikoiden käsityötaitoa pienellä twistillä – mausteiden, ainesten ja kulttuurin kautta. Täällä voit nauttia ensiluokkaista sushia yhdistettynä ravintolan japanilaisen grillin maukkaaseen lihaan. Voit vapaasti yhdistellä ruokia molemmilta menuilta, jotta saat ihanaa vaihtelua koko loman ajaksi. Entä jos päättäisit ateriasi ravintolan viereisessä baarissa?

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

  Aamiainen

  • Maanantai - Perjantai

   07:00 - 10:00

  • Lauantai - Sunnuntai

   08:00 - 11:00

  Baari

  • Maanantai - Sunnuntai

   12:00 - 02:00

  Lounas

  • Maanantai - Sunnuntai

   12:00 - 15:30

  Illallinen

  • Maanantai - Perjantai

   17:00 - 20:30

  • Lauantai - Sunnuntai

   17:00 - 21:00

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Hollandvgn 30, 1555 Son
 • contactPhonePuhelin
  +47 64 98 48 00
 • emailContactSähköpostiosoite
  info@sonspa.no
 • calendarVaraus
  Varaa nyt