Jäsenyys
Son Spa facade and the sea in sunlight.

Suosittuja ravintoloita ja baareja Sonissa

Vain 40 minuutin ajomatkan päässä Oslosta löydät Sonin, idyllisen rannikon helmen, joka tarjoaa sekä erikoisliikkeitä että laajan valikoiman ruokapaikkoja. Jos etsit sekä kylpylää että hyvää ruokaa, suuntaa aivan rannalla sijaitsevaan suosittuun kylpylähotelliin.

Oslonvuonon aurinkoisella puolella

Mikään ei ole idyllisempää kuin Son kauniina aurinkoisena päivänä. Sijainti Vestbyn kunnassa, aivan Oslonvuonon rannalla, tarjoaa kaikki edellytykset täydelliseen ruokailukokemukseen vuonolle aukeavista maisemista nauttien ja ehkäpä myös yhteen tai useampaan erikoisliikkeistä suuntautuvalle ostoskierrokselle ennen vähän parempaa ateriaa tai sen jälkeen. Pysäköi veneesi vierassatamaan ja hyppää maihin herkulliselle aterialle jossakin merenrannan monista ravintoloista.

Keskiössä merenelävät

Son tunnetaan parhaiten vanhoista puutaloistaan ja kapeista kujistaan, ja varsinkin kesäisin tämä viihtyisä kylä houkuttelee paljon ihmisiä – kyllä vain, ihmiset matkustavat usein kaukaakin kokeakseen todellisen norjalaisen kesäidyllin. Meri on luonnollisesti saanut paljon tilaa ruokalistoilla monenlaisten ruokapaikkojen joukossa. Jos haluat viedä tuoreita mereneläviä myös kotiin, voit hakea niitä laatikollisen laiturilta.

Kylpylä, herkullista ruokaa ja majoitus

Kesäisestä suosiostaan huolimatta Son on yhtä suosittu myös muina vuodenaikoina – Son Spa on merkittävä vetonaula. Sen lisäksi, että voit nauttia täällä rentouttavasta kylpylästä ja majoituksesta (ja saunalaiturista), kaikille avoimessa Son Spa Restaurantissa tarjoillaan sekä klassisia annoksia että modernia japanilaista ruokaa – ja meri on luonnollisesti suuri osa ruokalistaa myös täällä.

Son

Ravintolat ja baarit

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa