Jäsenyys
Food (steak and vegetables) on a plate at Restaurant Østfoldstuene

The Social Bar & Bistro – hyvää ruokaa Sarpsborgissa

The Social Bar & Bistro on täydellinen paikka hyvästä ateriasta nauttimiseen, olitpa sitten käynyt lasten kanssa samassa rakennuksessa sijaitsevan Quality Hotel™ Sarpsborgin Superlandissa ja Badelandissa, tai viereisessä Inspiria-tiedekeskuksessa, tai olitpa vain Sarpsborgissa ja nälkäinen.

Vesipuisto, leikkimaa ja ravintola samassa

Sarpsborg – Østfoldin viihtyisä kaupunki, josta löytyy ihania elämyksiä sekä aikuisille että lapsille. Mutta missä syödä, kun lapset ovat väsyneitä ja aikuiset tarvitsevat energiaa – ja mieluiten jossakin muualla kuin kulman katukeittiössä? The Social Bar & Bistro on vastaus! Se sijaitsee Quality Hotel™ Sarpsborgissa, vain 50 minuutin ajomatkan päässä Oslosta, ja sieltä saat halutessasi kaiken: hotellimajoituksen, superkivan vesipuiston, Superland-leikkimaan ja superhienon ravintolaelämyksen!

Kaikkea kolmesta ruokalajista juhlamenuun

The Social Bar & Bistro on sitoutunut varmistamaan ruoan olevan hyvin suunniteltua ja valmistettua, jotta se on sekä terveellistä että maukasta – niin pienille kuin suurillekin. Kaikessa ruoassa käytetään tuoreita ja terveellisiä raaka-aineita, ja keittiöhenkilökunta valmistaa ateriat huolellisesti. Keittiömestareista huomaa heidän ammattiylpeytensä. Täällä tarjoillaan sekä kotiruokaa että kolmen ruokalajin aterioita, ja lisäksi juhlamenua, jos haluat jonakin iltana juhlia vähän enemmän.

Kongressiruokaa, lasten menu ja buffetti

Jos sinä ja seurueesi osallistutte kongressiin tai kurssille jossakin hotellin monista kokoustiloista, teille voidaan tarjoilla päivän kolmen ruokalajin ateria upgrade-mahdollisuudella. Ravintolassa on myös hyvä à la carte -menu halukkaille. Tietenkin tarjolla on myös erillinen lasten menu, ja useimpina viikonloppuina ja kaikkina koulujen loma-aikoina tarjolla on myös ikioma lasten buffetti illallisella. Ehkä myös Lollo ja Bernie piipahtavat? Päätä illallinen baarin hyvällä juomalla.

Interior at Restaurant ØstfoldstueneA selection of food at Restaurant ØstfoldstueneShuffleboard at Quality Hotel SarpsborgBar interior at Quality Hotel Sarpsborg

Aukioloajat

  Illallinen

  • Maanantai - Perjantai

   18:00 - 22:00

  • Lauantai - Sunnuntai

  • 29. kesäk - 11. elok

   Suljettu

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Björnstadsveien 12, 1712 Grålum, Sarpsborg
 • contactPhonePuhelin
  +47 69 10 15 00
 • emailContactSähköpostiosoite
  sarpsborg@socialbarbistro.no
 • calendarVaraus
  Varaa nyt