Jäsenyys
Bar stools and tables at The Social Bar & Bistro.

The Social Bar & Bistro – moderneja bistroannoksia

Sandnesin keskustassa, vain 15 minuutin ajomatkan päässä Stavangerin lentoasemalta, sijaitsee The Social Bar & Bistro, joka tarjoaa klassisia bistroannoksia modernilla twistillä. Ravintolasta löytyy jokaiselle jotakin, halusitpa sitten pientä purtavaa tai kokonaisen kolmen ruokalajin aterian.

Kaikkea pastasta mehukkaisiin burgereihin

The Social Bar & Bistro sijaitsee Quality Hotel™ Residencessä, keskeisellä paikalla Sandnesissa. Täällä tarjoillaan kaikkea klassisista pasta-annoksista ikisuosikkeihin, kuten Caesar-salaattiin ja meheviin hampurilaisiin. Ravintolanälän herättelemiseksi voit aloittaa maukkailla purtavilla tai italialaisilla herkuilla täytetyllä lautasella. Olut tarjoillaan tietysti aina kylmänä ja viinilista on täynnä viinejä kaikkialta maailmasta. Täällä voit toisin sanoen hemmotella itseäsi!

Sandnesin sydämessä

Ravintola sijaitsee Sandnesin sydämessä, juna- ja linja-autoaseman lähimpänä naapurina. Ajomatka kestää vain 15 minuuttia, jos tulet suoraan Stavangerin Sola-lentoasemalta. Mikset yhdistäisi hyvää ateriaa ostoksiin ja elokuviin samassa rakennuksessa? Ravintola on myös lähellä viihtyisää Langgataa, joka erottuu useilla paikallisilla ja jännittävillä erikoisliikkeillään. Tervetuloa The Social Bar & Bistroon!

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

  • locationPinOsoite
    Julie Eges gate 5, 4306 Sandnes
  • contactPhonePuhelin
    +47 51 60 57 00
  • emailContactSähköpostiosoite
    residence@socialbarbistro.no