Jäsenyys
Schnitzel and fries at restaurant The Social Bar & Bistro.

Sandnesin suosittuja ravintoloita ja baareja

Sandnes kulinaarisena määränpäänä

Sandnes sijaitsee Gandsfjordin eteläkärjessä ja on suosittu kohde kaikenlaisten ihmisten keskuudessa. Turistit pyhiinvaeltavat Sandnesiin kahdesta syystä – satumainen luonto ja herkullinen ruoka. Tule tutustumaan, mitä Sandnesilla on tarjottavanaan makunystyröillesi!

Paikkakunta ominaisuutenaan kaukaiset maut

Kansainvälisyys on ominaista monelle Sandnesin ravintoloista tarkoittaen mahdollisuutta kokeilla niin perinteisiä norjalaisia ruokia kuin kaukomaiden makuja. Seudulla on tarjottavanaan kaikkea amerikkalaisista klassikoista aina japanilaiseen sushiin, kaakkoisaasialaisiin tulisiin ruokiin ja italialaiseen pizzaan. Jopa Sandnesin baareissa on laajat ruokalistat jännittävine drinkkeineen, viineineen ja olutlajikkeineen kaikkialta maailmasta.

Älä missaa The Social Bar & Bistroa

Quality Hotel™ Pond sijaitsee muutaman kilometrin päässä Sandnesin keskustasta. Hotellista löytyy sekä kaikki tarvitsemasi mukavuudet että oma bistro, joka on saanut lukuisia hyviä arvosteluja sekä paikallisilta että turisteilta. Täällä on tarjolla klassisia bistroannoksia modernilla twistillä sekä viini- ja olutlajikkeita jokaiseen makuun.

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa

Tutustu
Hotellit
Ravintolat
Kokoukset