Jäsenyys
Overview of restaurant locations at The Social Bar & Bistro.

Sandnes

The Social Bar & Bistro: bistroruokaa twistillä Sandnesissa

The Social Bar & Bistro sijaitsee Forusin bisnesalueella, vain 10 minuutin päässä Stavangerista ja Sandnesin keskustasta. Täällä tarjoilemme laadukkaita bistroannoksia. Olet tervetullut, haluatpa pientä purtavaa tai kunnon aterian – tai ehkäpä kaipaat vain jotakin hyvää juotavaa?

Paikka, jossa voit tuntea olosi kotoisaksi

Quality Hotel™ Pondissa sijaitseva The Social Bar & Bistro perustuu ajatukselle, että olemme yhteenkuuluvuutta kaipaavia sosiaalisia olentoja, erityisesti ollessamme kaukana kotoa, uudessa kaupungissa tai maassa. Siksi lupaamme, että tunnet olosi kotoisaksi The Social Bar & Bistrossa – paikassa, joka edistää mukavia keskusteluja ja rentouttavia hetkiä hyvän aterian äärellä. Täällä sinulle tarjoillaan herkullisia, klassisia ja huippulaadukkaita bistroruokia. Useimmissa ruokalajeissa voi myös odottaa olevan moderni ja hieman yllättävä säväys.

Pastaa, salaatteja ja meheviä burgereita

Oletpa sitten todella nälkäinen tai haluat vain pientä purtavaa tai naposteltavaa, löydät täältä varmasti jotakin sopivaa. Tietenkin sinun on nautittava myös hyvistä juomista, ja täällä voit valita viinejä kaikkialta maailmasta, kylmää olutta ja alkoholittomia juomia. Lautaselle saat pastaa, hampurilaisia ja salaatteja – täydellistä mihin tahansa tilaisuuteen. Entä jos aloittaisit aterian italialaisista houkutuksista koostuvalla alkupalalla? Tule, rentoudu, syö, juttele ja nauti!

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

  • locationPinOsoite
    Koppholen 17, 4313 Sandnes
  • contactPhonePuhelin
    +47 51 63 68 00
  • emailContactSähköpostiosoite
    q.pond@socialbistro.no