strawberryLogostrawberryLogo
Jäsenyys
The bar at Vinbaren in Olso.

Christiania-teatterin viinibaari Oslon keskustassa

Christiania-teatterissa sijaitsevan Teatro-ravintolan viinibaari on kaikkien viininystävien paikka! Jos etsit hyviä viinejä ja haluat nauttia samalla herkullisesta gourmet-pizzasta, tämä paikka on ehdoton valinta.

"Kuinka montaa viiniä täältä saikaan?"

Jos rakastat viiniä ja viihtyisää sisustusta, Christiania Teater Hotelin viinibaari on sinua varten! "Kuinka montaa viiniä täältä saikaan?", kysytään henkilökunnalta usein. Viinibaari on osa gourmet-pizzaan erikoistunutta Restaurant Teatroa, jonka makuyhdistelmiä useimmat ihmiset tuskin ovat koskaan ennen kokeneet. Toisin sanoen täällä voi nauttia hyvästä seurasta sekä valkoisten että punaisten pizzojen äärellä, juoden samalla poikkeuksellisen hyvää laajalta viinilistalta valittua viiniä.

Moninkertaisesti palkittu viinibaari

Ravintola Teatron viinibaari on erikoistunut tarjoamaan vieraille poikkeuksellisen suuren määrän viinejä. Valittavana on 50 lasillista viiniä ja noin 1400 huolellisesti valikoitua viinipulloa. Viinibaari on saanut useita palkintoja, ja se on voittanut Winespectatorin Award of Excellence -palkinnon viimeisenä kolmena vuonna.

Afterwork loistavan hintaisilla pizzoilla

Joka perjantai ravintolassa järjestetään parhaan mahdollisen alun viikonlopulle tarjoava afterwork. Teatro tarjoaa perjantaina kunniaksi pizzat poikkeuksellisen edulliseen hintaan. Ja poikkeuksellisia ne todella ovat. Toisin sanoen tämä on paikka, jonne mennään viiniä ja pizzaa rakastavalla työporukalla päättämään viikko täysin vatsoin ja viinihymy kasvoilla! Teatron viinibaari voidaan varata myös yksityistilaisuuksiin, joten tarkista asia ravintolasta suunnitellessasi vierailuasi.

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

  • locationPinOsoite
    Stortingsgata 16, 0161 Oslo
  • contactPhonePuhelin
    +47 21 50 72 20
  • emailContactSähköpostiosoite
    post@restaurantteatro.no