JäsenyysVaraukseniAsiakaspalvelu
The terrace of restaurant TAK Oslo.

TAK Oslo – Japani kohtaa Pohjoismaat Frognerissa

Varaa nyt

Tervetuloa TAK Osloon, pyöreään kattoravintolaan, jonka löydät Sommerro-hotellista taianomaisella 360 asteen näkymällään. Ravintola keskittyy pohjoismaisiin kulinaarisiin aarteisiin, jotka on valmistettu japanilaisilla tekniikoilla ja mauilla, ja sitä johtaa palkittu keittiömestari Frida Ronge.

Pohjoinen kohtaa Japanin ruokakulttuurin

TAK Oslossa perinteinen pohjoismainen ruoka yhdistyy tuhatvuotisiin japanilaisiin tekniikoihin samalla kun juhlitaan Norjan parhaita paloja. Menu koostuu maukkaista, uniikeista ruoista ja painopiste on paikallisissa, kestävissä kausiraaka-aineissa. Konseptin takana on ruotsalainen tähtikokki Frida Ronge. Hän on kalakauppiaan tytär ja toimii nyt myös TAK Oslon kulinaarisena johtajana ja Tukholman keskustassa sijaitsevassa samannimisessä sisarravintolassa, joka avattiin viisi vuotta aiemmin.

Koe Oslo 360 asteen näköalalla

Pyöreästä kattoravintolasta, jota kutsutaan myös Sommerron kruununjalokiveksi, on upeat näkymät Osloon ja vuonolle. Se on Frognerin huipulla Solli Plassissa, joka on yksi Norjan pääkaupungin vanhimmista ja arvostetuimmista kaupunginosista. Eikä tässä vielä kaikki. Oslo Lysverkerin pääkonttorina toiminut upea rakennus Sommerro koostuu nykyään 7:stä eri ravintolasta, hotellista, elokuvateatterista, kulttuurikeskuksesta ja Vestkantbadetista, johon kuuluu kuntosali ja spa. Talo, joka on pakko kokea!

Aukioloajat

Illallinen

Tiistai - Lauantai: 16:00 - 00:00

Osoite

Sommerrogata 1, 0255 Oslo

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoite: tak@sommerrohouse.com
Varaa nyt