Jäsenyys
The bar at Thief Bar in Oslo.

Thief Bar – cocktaileja ja Tjuvholmenin tunnelmaa

Oslon siisteimmän sijainnin Tjuvholmenilla, modernin ja tyylikkään sisustuksen sekä superhyvien nimikkococktailien ansiosta ei ole ihme, että Thief Bar on niin suosittu. Tämä on oikea paikka, jos etsit baaria, jossa illasta ja juomista voi nauttia täysillä!

Kävijöitä kaikkialta maailmasta

THE THIEF -ravintolassa sijaitsevassa Thief Barissa pääset kokemaan kodikkaan lämpimän tunnelman. Tänne ei tule ihmisiä vain Oslosta, vaan kaikkialta maailmasta. Täällä tapaat hotellivieraita, turisteja ja muita matkailijoita, jotka haluavat nauttia muutaman drinkin rentoutuen tämän miellyttävän paikan mukavissa tuoleissa tai katsellen Tjuvholmenin kaunista miljöötä ja tyylikkäitä rakennuksia.

Nimikkococktaileja ja takkatulta

Thief Bar tarjoilee herkullisia nimikkococktaileja jokaiseen makuun. Täällä voit joko istua iltaa ystäviesi kanssa viihtyisillä sohvaryhmillä tai ottaa rakkaasi tai deittisi mukaan istumaan takan edessä oleviin syviin nojatuoleihin. Laajan juomamenun ansiosta täältä löytyy jokaiselle jotakin.

Tee vierailustasi täydellinen

Thief Barissa piipahtaminen on ehdoton juttu lähistöllä ollessasi. Käy täällä esimerkiksi Aker Brygge -kierroksen, Astrup Fearnley -museossa vierailun tai Thief Restaurantissa nautitun hieman paremman illallisen jälkeen. Tai miten olisi, jos voisit täydentää päivän spalla, ravintolassa syömisellä, baarikäynnillä ja hotellimajoituksella – jotka kaikki löytyvät samasta rakennuksesta? Olet lämpimästi tervetullut kokeilemaan!

Interior details at Thief Bar in Oslo.Relaxed atmosphere at Thief Bar in Oslo.

Thief Bar

Oslo

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

  • locationPinOsoite
    Landgangen 1, 0250 Oslo, Norway
  • contactPhonePuhelin
    +47 24 00 40 00
  • emailContactSähköpostiosoite
    eat@thethief.com