Jäsenyys
Table setting at restaurant The Social in Oslo.

The Social Bar & Bistro

Kausittainen menu Fornebussa

The Social Bar & Bistro sijaitsee keskustan lähellä Fornebussa, lähellä luontoa ja merenrantaa. Täällä voit valita omasi mutkattomista ja maukkaista, alusta asti valmistetuista annoksista – herkkua kaikille aisteille!

Ravintola luonnonkauneudessa

Fornebu tarjoaa ainutlaatuisen sijainnin, johon vain harva paikka pystyy. Täällä olet lähellä puistoja, merta ja luontoa, voit käydä konsertissa viereisellä Telenor Arenalla, ja pääset Oslon keskustaan muutamassa minuutissa. Pistäytyminen Fornebun The Social Bar & Bistrossa on siis taatusti viihtyisä alku menevälle illalle tai täydellinen kruunaus päivälle, joka on ollut pullollaan aktiviteettaja, kuten uintia, kävelykierroksia – tai saarivierailuja, museokäyntejä ja shoppailua Oslon keskustassa.

Ravintola jokaiselle

Vaikka ravintola sijaitsee ainutlaatuisessa ja suositussa kongressihotellissa, Quality Hotel™ Expossa, ravintola soveltuu yhtä hyvin rentoutumiseen kuin sisällä piipahtaville vieraille, niin aikuisille kuin lapsillekin. Olitpa sitten lomalla, kongressissa tai vain tutustumassa modernin Fornebun tarjontaan, voimme luvata, että nautit The Social Bar & Bistrossa maukkaan aterian, joka on rakkaudella (ja alusta alkaen itse) valmistettu.

Kausittainen ja mutkaton menu

Ravintolan ruokafilosofian mukaan laadukkaat, mutkattomat ja maukkaat ateriat valmistetaan alusta alkaen itse. Keittiömestarit tarjoavat kausittaiselta menulta löytyviä makuelämyksiä, jotka eivät ole ainoastaan herkullisia, vaan myös ennennäkemättömiä ja jännittäviä. Baarin puolelta löydät myös maukkaita juomia sekä laajan olut- ja viinivalikoiman.

The Social Bar & Bistro

Interior at restaurant Brasserie X in Oslo.

The Social Expo

Oslo

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

  Baari

  • Maanantai - Lauantai

   17:00 - 00:00

  • Sunnuntai

  Illallinen

  • Maanantai - Lauantai

   18:00 - 21:30

  • Sunnuntai

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Snaroyveien 20, 1360 Fornebu
 • contactPhonePuhelin
  +47 67 11 70 00
 • emailContactSähköpostiosoite
  q.expo@strawberry.no