Jäsenyys
Sushi, oysters and cocktails at restaurant Izakaya in Oslo.

Izakaya – streetfood- ja cocktailbaari Sommerrossa

Lähde mukaan Oslon mahtavassa Sommerrossa sijaitsevaan rentoon streetfood- ja cocktailbaariin. Palkittu kokki Frida Ronge tarjoaa unohtumatonta ruokaa, jota nauttiessa voi samalla ihailla kauniita näkymiä Oslon ylle.

Pikkupurtavaa, illallista ja upea sisustus

Oslon Solli plassilla sijaitsevan Sommerron tunnelmaa on vaikea voittaa. Siellä jokainen voi tuntea olonsa kotoisaksi, ja tämä hyvä fiilis ulottuu myös rentoon katuruoka- ja cocktailbaari Izakayaan. Hotellin seitsemännestä kerroksesta avautuvat näkymät Frogneriin, Osloon, vuonoille ja maaseudulle. Poikkea nauttimaan lasillinen sakea, cocktail tai mocktail tai syö pientä purtavaa tai illallista – kaikki tämä New Yorkissa ja Lontoossa toimivan GRECODECO-studion tyylikkään sisustuksen keskellä.

Izakayan takana on palkittu Frida Ronge

Izakayaa luotsaa moninkertaisesti palkittu kokki Frida Ronge, joka johtaa myös ylläkerran TAK Osloa ja useita muita ravintoloita Pohjoismaissa. Frida yhdistää dynaamiseen ja kokeilevaan tyyliinsä japanilaisia klassikoita pohjoismaisiin aineksiin ja makuihin, jotka sopivat jokaiseen suuhun. Izakayassa keskitytään kestävyyteen ja ravintolan keittiötä motivoi raaka-aineiden kunnioittaminen sekä pyrkimys saada jokaisesta suupalasta irti mahdollisimman paljon makua.

Sosiaalinen ruokaelämys näköalalla

Olitpa sitten tulossa treffeille, ystäväporukan tai koko suurperheen kesken, Izakayassa illastaminen on sekä sosiaalinen että kulinaarinen kokemus. Menu on pullollaan herkullisia alkupaloja, joten voitte hyvin jakaa ja maistella vähän kaikkea. Jos haluat mieluummin syödä annoksesi ihan yksin, voit tietysti tilata muiden sormet poissa lautaseltasi pitävän pääruoan. Izakayassa voit päättää illan jännittävien cocktailien ja upean Oslon ylle aukeavan näköalan äärellä. Kenet otat mukaasi?

Exterior of restaurant Izakaya in Oslo.Oysters at restaurant Izakaya in Oslo.Interior at restaurant Izakaya in Oslo.

Izakaya

Oslo

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

 • Maanantai - Keskiviikko

 • Torstai - Sunnuntai

  12:00 - 17:00

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Sommerrogata 1, 0255 Oslo
 • contactPhonePuhelin
  +47 21 40 49 30
 • emailContactSähköpostiosoite
  eh@sommerrohouse.com
 • calendarVaraus
  Varaa nyt