Jäsenyys
The interior at Kafé Lucy in Oslo.

Kafé Lucy – ylellinen kahvila Sommerrossa

Haluatko napata americanon ja pain au chocolatin matkalla töihin? Tai kenties kaipaat jotakin hyvää pitkän työpalaverin jälkeen? Mikset piipahtaisi Solli plassilla sijaitsevan Sommerron Kafé Lucyssa?

Viihtyisä pieni kulmakahvila

Kulmakahvila Kafé Lucy on ensimmäinen asia, johon Oslon Sommerron ovista sisään astuessa törmää. Se on koko kaupungin olohuone, josta löytyy muun muassa ravintoloita, baareja, uima-allas, kuntosali ja asuinhuoneita. Sommerroon saapumisen kynnyksen pitäisi olla matala, ja siksi Kafé Lucy on ensimmäinen asia, jonka kohtaat vastaanottotilan sijasta. Toisin sanoen "hotelliaula" on poistettu ja korvattu välittömällä kahvilatunnelmalla.

Virkistävän erilainen vaihtoehto

Tänne ovat kaikki tervetulleita, olivatpa he hotellivieraita tai eivät. Poikkea Kafé Lucyyn matkalla töihin tai odottaessasi myöhässä olevaa raitiovaunua. Kafé Lucy on myös oikea paikka juhlia seuraavana päivänä! Jos olet hieman kyllästynyt Narvesenin, Mixin tai 7 Elevenin hyllyihin tai haluat kokeilla erilaisia makuja kuin mitä Kaffebrenneriet ja Espresso House ovat tarjoilleet jo vuosia, Kafé Lucy tarjoaa virkistävän ja erilaisen vaihtoehdon.

Vie tuomisia rakkaallesi

Älä epäröi piipahtaa kahville tai syömään jotakin hyvää liikkeellä ollessasi. Tai miten olisi pieni jännittävä tuominen rakkaallesi? Tiesitkö muuten, että Café Lucy on nimetty Per Kroghin ensimmäisen vaimon mukaan? Nyt tiedät. Mikset piipahtaisi siellä seuraavan kerran ohi kävellessäsi?

Cupcakes at bakery Kafé Lucy in Oslo.Croissants at bakery Kafé Lucy in Oslo.The sign of bakery Kafé Lucy in Oslo.

Kafé Lucy

Oslo

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

 • Maanantai - Sunnuntai

  07:00 - 20:00

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Sommerrogata 1, 0255 Oslo
 • contactPhonePuhelin
  +47 21 40 49 00
 • emailContactSähköpostiosoite
  info@sommerrohouse.com