Jäsenyys
typeWarning
Corporate rates issues

We are currently experiencing issues with some of our corporate agreement prices. If you are unable to book rooms with your corporate agreement rate, please contact our Customer Service. They have a magic touch and will be able to help you. We apologise for any inconvenience this might cause.

close
Dessert on a stone tile plate at Restaurant 815 at Norefjell Ski & Spa.

Restaurant 815 – upeaa ruokaa & upea näkymä Norefjellissä

Mikään ei maistu niin hyvältä kuin hyvin koostettu ateria pitkän laskettelupäivän tai muutaman ihanassa kylpylässä vietetyn tunnin jälkeen. Nauti ansaitsemasi ja kaipaamasi ateria Restaurant 815:ssä, Norefjell Ski & Span huipulla!

3 ruokalajia ja lastenbuffet

Ruoka maistuu kaikkein parhaalta pitkän laskettelupäivän, upean vuoristovaelluksen tai kylpylähetken jälkeen. Kahden tunnin ajomatkan päässä Oslosta sijaitsevan Norefjell Ski & Span Restaurant 815 tietää hyvän aterian arvon ja tarjoilee maukkaita ruokia sekä pienille että suurille. Täällä voit nauttia sekä 3 ruokalajin aterioista että lastenbuffetista, ja monina vuosina Norjan parhaaksi nimetyn kylpylähotellin huipulla sijaitsevista suurista ikkunoista aukeava näköala on ihana.

Terveelliset raaka-aineet ja upea näköala

Keittiössä keskitytään terveellisten ja tuoreiden raaka-aineiden käyttöön ja luodaan ruokailukokemus, joka antaa sinulle sekä kulinaarisen elämyksen että energiaa. Kaikki on valmiina tapahtumarikkaan päivän täydellistä päätöstä varten – ravintolaa ympäröivät suuret ikkunat, jotka antavat luonnonvaloa ja luovat kauniit ja luonnolliset puitteet aterialle. Istu alas perheen, hyvien ystävien tai rakkaasi kanssa ja anna upeiden makujen täyttää suusi – tietysti hyvän lasillisen kera.