Jäsenyys
typeWarning
Corporate rates issues

We are currently experiencing issues with some of our corporate agreement prices. If you are unable to book rooms with your corporate agreement rate, please contact our Customer Service. They have a magic touch and will be able to help you. We apologise for any inconvenience this might cause.

close
People skiing in the slopes at sunset in Norefjell.

Maistuvia makuelämyksiä Norefjellissä

Norefjell on suosittu kohde sekä hiihtäjien ja ulkoilijoiden että kylpylöistä ja gourmetista nauttivien keskuudessa. Tämän norjalaisen helmen runsas ravintolatarjonta tarjoaa jännittäviä ruokia paikallisista raaka-aineista. Täällä on tietysti myös baareja, joissa saa klassisen after ski -elämyksen!

Norefjell Ski & Spa – kaikki tarvitsemasi

Norefjell Ski & Spa sijaitsee keskellä rinnettä, joten voit helposti irrottaa ja kiinnittää sukset milloin haluat. Täällä on myös uima-allas, kylpylä, kuntosali, ravintola ja baareja. Hotellin ravintola on nimeltään 815 ja se tarjoaa upeat näkymät nauttiessasi terveellisistä raaka-aineista valmistettua illallista. Hotellin baarit puolestaan sijaitsevat aulassa ja kylpylässä, ja niissä on tarjolla niin olutta, viiniä kuin cocktaileja.

Ruokaa ja afterskitä ympäri Norefjelliä

Norefjellissä on useita ravintoloita ja baareja, jotka ovat todella vierailun arvoisia. Haluatpa sitten nauttia maistuvasta illallisesta viinin äärellä rauhallisessa miljöössä tai hoilata suosittuja lauluja olutpullo kädessäsi, löydät varmasti sopivan paikan. Vaikka Norefjellissä on melkoisen vähän ravintoloita, ruokavalikoima on laaja – tarjolla on kaikkea norjalaisesta kotiruoasta aina pizzaan ja hampurilaisiin, ja paljon muuta.

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa

Tutustu
Hotellit
Ravintolat
Kokoukset