Jäsenyys
Fries and mussles being served at restaurant The Social Bar & Bistro.

Klassisia makuja The Social Bar & Bistrossa Kristiansandissa

Me The Social Bar & Bistrossa rakastamme klassista bistroruokaa – yllättävillä vaikutteilla valmistettuna. Kaipaatpa pientä purtavaa tai sinulla on sudennälkä, meiltä löydät jotakin sopivaa. Tervetuloa The Social Bar & Bistroon, Clarion Hotel Ernstiin Kristiansandissa.

Syö hyvin viihtyisässä miljöössä

Siitä riippumatta, millaista ruokaa tai juomaa haluat nauttia, voimme tarjota jotakin maistuvaa juuri sinulle. The Social Bar & Bistrossa tarjoillaan suuria ja pieniä annoksia. Rakastamme klassista bistroruokaa, johon on yhdistelty yllättäviä makuja. Ravintola löytyy näyttävästä Clarion Hotel® Ernstistä. The Social Bar & Bistro on hotellin sydän, jossa voit rentoutua pitkän työpäivän päätteeksi, juhlia vuosia täyttävää ystävää tai vain nauttia hyvästä ruoasta ja tuntea olosi kodikkaaksi.

Keskellä Kristiansandia

The Social Bar & Bistro sijaitsee Kristiansandin keskustassa, kivenheiton päässä Markens-kävelykadulta ja kaupungin kaikkien nähtävyyksien läheltä. Huolella valmistettujen, maistuvien ruoka-annosten lisäksi voit nauttia myös hyvästä juotavasta. Viinit ovat peräisin maailman jännittävistä kolkista, olut tarjoillaan aina kylmänä, ja tarjolla on tietenkin myös useita hyviä alkoholittomia vaihtoehtoja. Vierailu The Social Bar & Bistrossa on suorastaan välttämättömyys, olitpa hotellin vieras, asut Kristiansandissa tai vain satut kulkemaan ohi – lämpimästi tervetuloa!

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

  Illallinen

  • Maanantai - Lauantai

   17:00 - 22:00

  • Sunnuntai

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Rådhusgata 2 4664 Kristiansand
 • contactPhonePuhelin
  +47 38 12 86 00
 • emailContactSähköpostiosoite
  cl.ernst@strawberry.no