JäsenyysVaraukseniAsiakaspalvelu
Dining tables at restaurant Brasserie X in Bergen.

The Social Bar & Bistro

Maukasta ruokaa heti Bergenin ulkopuolella

Rauhallisessa ympäristössä, mutta samalla Lagunen-kauppakeskuksen ja Fana Golfklubb -golfkerhon lähellä sijaitsee moderni The Social Bar & Bistro. Täällä voit nauttia mutkattoman maukkaita aterioita kausittaiselta à la carte -menulta valittuna. Tervetuloa herkuttelemaan!

Loistava sijainti ja ruokaa joka makuun

Halusitpa sitten viedä kollegasi, ystäväporukkasi tai perheesi ulos syömään, olet lämpimästi tervetullut Bergenin The Social Bar & Bistro -ravintolaan. Tämä helmi sijaitsee vain muutaman minuutin päässä Bergenin lentoasemalta ja 20 minuutin päässä Bergenin keskustasta upeissa näkymissä, joten täällä on vaikea olla viihtymättä. Ravintolasta löydät taatusti jotakin joka makuun ja kaikenikäisille. Etsitkö paikkaa yksityistilaisuudelle? Ravintolassa on erillinen osasto – chambre séparée – illallisseurueesi käyttöön!

Klassikkoruokaa modernilla otteella

Ruokafilosofia perustuu laadukkaisiin, mutkattomiin ja maukkaisiin, alusta asti valmistettuihin annoksiin. Täällä kokit tarjoavat uniikin makuelämyksen kausittaisen menun avulla. Tykkäätkö pelata hyvän aterian jälkeen pöytäcurlingia? Suuntaa silloin baarin puolelle. Sieltä löydät myös kylmää olutta, maistuvia eurooppalaisia viinejä ja raikkaita drinkkejä.

Yhdistä kongressi ja hyvä ateria

Aivan The Social Bar & Bistro ulkopuolella on runsaasti pysäköintitilaa edulliseen päivähintaan, lähellä raitiovaunu- ja bussipysäkkejä. Toisin sanoen ravintola sijaitsee ihanteellisella paikalla lähellä Bergenin tarjontaa, mutta silti rauhallisessa ympäristössä. Ei pidä myöskään unohtaa, että Quality Hotel™ Edvard Griegissä, missä ravintola sijaitsee, on jopa 2 000 hengen kongressiosasto. Kongressin tai tapaamisen yhdistäminen herkulliseen ateriaan? Ei huono idea!

The Social Bar & Bistro

Table setting at restaurant Brasserie X in Bergen.Interior at restaurant Brasserie X in Bergen.

The Social Bar & Bistro

Bergen

Menu

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Sandsliåsen 50, 5254 Bergen
 • contactPhonePuhelin
  +47 55 98 00 00
 • emailContactSähköpostiosoite
  q.bergen@strawberry.no
  • Tasty à la carte menu featuring seasonal ingredients.
  • Situated 5 minutes from Bergen Flesland Airport and 20 minutes from central Bergen.
  • A short drive to a trampoline park, climbing centre, indoor playground, cinema and bowling alley.