JäsenyysVaraukseniAsiakaspalvelu
Coffee cups at Butikken in Ålesund.

Butikken – Ålesundin paikallisherkkuja kahvia & leivonnaisia

Ålesundin laiturirannassa on pieni kulmakauppa nimeltään Butikken. Sieltä voit ostaa voileipiä ja muita valmiita lounasannoksia, herkullista kahvia ja tuoreita leivonnaisia. Istu alas nauttimaan tai ota mukaan.

Valmiita lounaita, kahvia ja leivonnaisia

Samassa rakennuksessa kuin ravintola Apotekergata No. 5 ja Arkivet Bar sijaitsee pieni, viehättävä Butikken-kauppa. Täältä voit poiketa hakemaan päivän voileivän, erilaisia valmiita lounasannoksia, paikallisesti paahdetuista pavuista valmistettua herkullista kahvia tai tuoreita leivonnaisia. Voit myös nauttia paikallisherkuista ikkunapöydässä, ottaen hengähdystauon päivän hälinästä.

Paikallisherkkuja ja ruokakasseja

Kaupan hyllyt ovat täynnä sekä paikallisia että kansainvälisiä herkkuja, paikallisten käsityöläisleipomoiden leipää ja leivonnaisia sekä ravintolassa Apotekergata No. 5 valmistettuja tuotteita. Voit ostaa kaupan suosikkituotteilla täytetyn ruokakassin – tai vain ottaa eväspussin kätevästi mukaan. Ruokakasseja ja muita tuotteita voi ennakkotilata verkkokaupasta. Tule tutustumaan tähän ainutlaatuiseen pieneen kulmaputiikkiin!

Products in the shop at Hotel Brosundet in Ålesund.Woman behind the cashier at the shop Butikken.Woman wrapping apsaragus in the shop at Hotel Brosundet, Butikken.

Butikken

Ålesund

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.