Jäsenyys
Meat dish with fries at The Social Bar & Bistro.

Hyvää ruokaa merinäköalalla Ålesundissa

Ålesund, jonka toisella puolella on meri ja toisella majesteettiset vuoret, tunnetaan yhtenä Norjan kauneimmista kaupungeista. Toinen Ålesundin ainutlaatuinen piirre on sen fantastinen valikoima kalaa ja mereneläviä tarjoavia ravintoloita sekä suuri rakkaus hienoihin viineihin.

Kala- ja äyriäisruokien aarrearkku

Jos haluat rentoutua epämuodollisessa miljöössä ja nauttia meren antimista koostuvia annoksia, et tule pettymään Ålesundissa. Täällä valittavanasi on nimittäin kala- ja äyriäisruokiin keskittyneitä ravintoloita. Paikan upean sijainnin vuoksi sinun ei tarvitse mennä kauaksi löytääksesi ravintoloita, joiden menut ovat täynnä tuoreita kala-annoksia, tai baareja, joiden tuolilta käsin voit ihailla merinäköalaa.

Kodikkaita ja mukavia baareja

Aloitteludrinkit ennen päivällistä vai myöhäinen pubikierros? Cocktaileja, paikallista olutta vai hyviä viinejä? Olipa tilaisuus tai mielitekosi mikä tahansa, löydät mukavan baarin Ålesundin kauniista rannikkokaupungista. Jos mielesi tekee sen jälkeen klassista bistroruokaa, The Social Bar & Bistro Quality Hotel™ Ålesundissa tai Quality Hotel™ Waterfrontissa ovat kaksi erinomaista vaihtoehtoa – niissä molemmissa voit ihailla merinäköalaa omalta tuoliltasi käsin. Tai miten olisi viininmaistajaiset Arkivet Barissa? Tervetuloa Ålesundiin.

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa

Tutustu
Hotellit
Ravintolat
Kokoukset