Jäsenyys
People in the bar at Arkivet Bar in Ålesund.

Arkivet Bar – viihtyisä baari Ålesundissa

Aivan Ålesundin keskustan laiturirannassa sijaitsee Arkivet-baari – ihastuttava baari itse kuratoidulla valikoimalla parhaita viinejä, oluita, samppanjaa, väkeviä alkoholijuomia ja cocktaileja.

Kaikkien tilaisuuksien baari

Aioitpa sitten viettää iltaa ystävien kanssa, kohottaa maljan hääpäivällesi puolisosi kanssa tai pitää liiketapaamisen – Arkivet-baari on oikea paikka kaikkiin tilaisuuksiin. Baari sijaitsee kauniilla paikalla aivan laiturirannassa, tarkemmin sanottuna suositun Hotel Brosundetin yhteydessä. Toisin sanoen baari on täydellinen käyntikohde Ålesundin keskustassa kävelyn tai samassa rakennuksessa sijaitsevassa Apotekergata No. 5:ssa nautitun herkullisen aterian jälkeen.

Suuri valikoima erilaisia juomia

Arkivet-baari tunnetaan mukavasta ilmapiiristään, suuresta olut- ja cocktailvalikoimastaan sekä laajasta viini- ja samppanjavalikoimastaan. Jos nälkä yllättää, baarista löytyy menu. Voit myös ostaa voileipiä ja muita valmiita lounasannoksia viereisestä Butikkenista. Arkivet-baari on saanut nimensä paikallisen kauppiaan Peder Devoldin mukaan, jolla oli toimisto tässä osoitteessa 1900-luvun alussa. Huone, jossa baari sijaitsee, oli osittain hänen arkistonsa – siitä nimi. Tervetuloa!

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

  Baari

  • Maanantai - Lauantai

   18:00 - Myöhään

  • Sunnuntai

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Apotekergata 5, Ålesund
 • contactPhonePuhelin
  47 70 11 45 00
 • emailContactSähköpostiosoite
  hei@apotekergata5.no
 • calendarVaraus
  Varaa nyt