Jäsenyys
A hand filled with wild strawberries.

WeCare

Tehdään maailmasta parempi paikka

WeCare

Strawberryn visiona on tehdä maailmasta parempi paikka. Filosofiamme mukaan emme koskaan tyydy olemassa olevaan, vaan kamppailemme aina muutoksen puolesta. Tämä näkemys on käsi kädessä eniten arvostamiemme asioiden – ihmisten ja planeettamme – kanssa.

People hugging each other in the sunset.

WeCare

Lämpimästi sykkivällä sydämellä

Tavoitteemme on kunnianhimoinen – olla ilmastoneutraali omassa liiketoiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi vaaditaan ympäristökestäviä ratkaisuja elintarvikkeiden ja rakennusten osalta. Samalla jatkamme työtämme luodaksemme yrityksen, joka on osallistava ja perustuu monimuotoisuuteen. Työtämme ohjaa lämpimästi sykkivä sydän ja toivo siitä, että voimme kertoa ylpeästi tuleville sukupolville tehneemme parhaamme.

Arvostamme kahta asiaa enemmän kuin mitään muuta – ihmisiä ja planeettaamme

Ihmiset

Tasa-arvoisuus ja osallistavuus

Tavoitteenamme on olla alan johtava monimuotoisuudessa ja osallistavuudessa. Arvostamme erilaisuutta ja luomme ympäristöjä, joissa ihmiset voivat tuntea olonsa tervetulleiksi, kunnioitetuiksi ja arvostetuiksi. Tiedämme, että eri kulttuureista ja taustoista peräisin olevat ihmiset tekevät meistä fiksumpia, tehokkaampia ja luovempia.

View of Bergen city during sunset.

Planeetta

Ympäristökestävyys

Me Strawberrylla työskentelemme saman tavoitteen puolesta – jättääksemme kestävämmän maapallon tuleville sukupolville. Kestävyystyömme perustuu pohjimmiltaan vaikuttamiseen toimintamme kautta, aina hiilijalanjälkemme pienentämisestä eettisen ja vastuullisen liiketoiminnn edistämiseen. Tiedämme, että jokaisella askeleella on merkitystä, mutta haastamme itsemme ottamaan myös vaadittavia suuria askeleita. Etsimme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ratkaisuja vähentääksemme vaikutustamme ympäristöön.

Planeetta

Ilmastoneutraali vuonna 2030

Olemme päättäneet toimia alamme suunnannäyttäjänä. Teemme näin olemalla ilmastoneutraali omasa liiketoiminnassamme ja puolittamalla arvoketjumme päästöt vuoteen 2023 mennessä. Tämä on yksi alamme kunnianhimoisimmista tavoitteista. Emme ole vielä toteuttaneet kaikkia tarvittavia ratkaisuja. Olemme kuitenkin valmiina ottamaan haasteen vastaan ja olemme vakuuttuneita siitä, että on olemassa paljon kehitettävää ja tutkittavaa, jotta pääsemme tavoitteeseemme vuoteen 2030 mennessä. Tavoite on nyt määritetty.

Sam Radstakken Nissen, Hotel Manager at Comfort Hotel Solna, standing at the hotels roof on the solar panels.

Planeetta

Rakennukset

Ympäristökestävämpi tulevaisuus ja ilmastoneutraali liiketoiminta merkitsevät sitä, että meidän on keskityttävä rakennuksiimme. Harkitut ratkaisut designin, rakentamisen ja kiinteistöjen hoidon osalta auttavat meitä pienentämään ympäristövaikutustamme. Suosimme energiatehokkaita ja fiksuja tapoja vähentääksemme hiilidioksidipäästöjämme ja saavuttaaksemme ilmastotavoitteemme.

Colourful food on a table at restaurang TAK in Stockholm.

Planeetta

Ruoka ja juoma

Elintarvikkeet ovat tärkeässä osassa ihmisten terveyden edistämisessä, ja sama koskee myös planeettamme terveyttä. Tavoitteenamme on vaikuttaa myönteisesti ja siksi panostamme täydestä sydämestämme terveyteen, ilmastoon ja ympäristöön. Teemme tämän tarjoilemalla vastuullisesti tuotettua ruokaa ja juomaa.

Dominic Gorham greeting a guest in the lobby at Sommerro, a hotel in Oslo.

Planeetta

Yhteiskuntavastuu

Olemme sitoutuneet tutkimaan kaikkia mahdollisia tapoja pienentääksemme oman toimintamme ja arvoketjumme ilmastojalanjälkeä. Teemme tiivistä yhteistyötä kumppaneidemme ja toimittajiemme kanssa löytääksemme innovatiivisia ratkaisuja ja aloitteita, jotta voimme tarjota myös tulevaisuudessa vieraillemme parhaan mahdollisen kokemuksen – samalla päästöjämme ja ilmastovaikutustamme vähentäen.

Two chefs cooking fish in a restaurant kitchen.

Työtehtävät

Liity joukkoomme

Olemme joukko ainutlaatuisia yksilöitä, joiden toimintaa ohjaavat energia, rohkeus ja innostuneisuus. Yhdessä luomme upeita elämyksiä joka päivä.

An illustration of a biker jacket with the Strawberry logo on the back.

Jäsenenä koet enemmän

Jäseneksi liittymiselle on vain hyviä syitä

Alennusta hotellihuoneista. Tietoa kampanjoista ja uutuuksista ensimmäisten joukossa. Palkintopisteitä, joilla voit varata hotellihuoneen. Maksutonta kahvia aina halutessasi. Tee kuten 2,6 miljoonaa muuta ihmistä – liity jäseneksi.