Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Uppsala Ruotsi

Lähistöllä sijaitsevia hotelleja: 16

2 hotellia vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kongressit ja kokoukset Uppsalassa

Suunnitteletko kokousta tai kongressia Uppsalassa? Siinä tapauksessa keskustahotelli Clarion Hotel® Gillet on täydellinen valinta. Hotellilta on lyhyt kävelymatka Uppsala Resecentrumiin. Myös Tukholma ja Arlandan lentokenttä ovat mukavan lähellä.

Clarion Hotel Gillet sijaitsee Dragarbrunnstorg-torin kupeessa, lähellä Fyrisån-jokea ja on täydellinen valinta kokoushotelliksi Uppsalan keskustassa. Tarjoamme useita erikokoisia kongressi- ja kokoustiloja, jotka soveltuvat niin pieniin kuin suurempiin kokouksiin, koulutuksiin ja seminaareihin sekä juhliin ja seurustelutilaisuuksiin. Onnistuneeseen kokouspäivään kuuluu tietenkin hyvää ruokaa ja juomaa ja päivän päätteeksi ehkä vielä jotakin mukavaa aktiviteettia. Räätälöimme tilaisuuden ruokineen ja juomineen, aina kevyestä välipalasta kolmen ruokalajin juhlaillalliseen, toiveidesi mukaan.

Pitkän kongressipäivän kruunaa rentoutumishetki hotellimme suositussa Selma City Spa -kylpylässä, sekä mukava after-work-ilta Kitchen & Table -ravintolamaailmassamme, yhdessä työkavereiden ja paikallisten kanssa.

Keskeinen sijaintimme mahdollistaa erilaisten teambuilding- ja ryhmäaktiviteettien järjestämisen kokouksen ja kongressin yhteydessä. Miltä kuulostaisi melontaretki Ekoln-lahdella tai Fyrisån-joella tai maastopyöräily metsän siimeksessä?

Jos kokousaikataulu antaa myöden, käytä tilaisuus hyväksesi ja suuntaa askeleesi mukulakivikatuja pitkin Fyrisån-joen varrella oleviin viehättäviin putiikkeihin. Jos haluat nauttia elegantista illallisesta, voit valita mieleisesi muun muassa kaupungin kahdeksasta White Guide-listalla olevasta ravintolasta. Uppsala tarjoaa jokaiselle jotakin – shoppailua, museoita, gallerioita ja kulttuuriareenoita, kuten Uppsala Konsert & Kongress -kulttuuritalon.

Uppsala on Ruotsin neljänneksi suurin kaupunki, merkittävä yliopistokaupunki sekä myös useiden viranomaisten, kuten Lääke- ja Elintarvikeviraston kotipaikka. Lisäksi monet tunnetut yritykset ovat keskittäneet toimintansa Uppsalaan, muutamia tällaisia ovat Kungsörnen ja Starbreeze sekä useat lääkealan yritykset.

Lue vähemmän
2 hotellia vastaa hakuasi
Teitä on monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

3.2.11.002 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.