Jäsenyys
Meat dish with fries at The Social Bar & Bistro.

Hyvää ruokaa ja juomaa viehättävässä Uppsalassa

Uppsalassa on lukuisia maineikkaita kahviloita, bistroja, ravintoloita ja baareja. Oletpa aikeissa vierailla tässä viehättävässä kaupungissa tai asut täällä, löydät monia vierailun arvoisia paikkoja. Tässä parhaat vinkkimme herkkusuille, jotka haluavat löytää Uppsalasta hyvää syötävää ja juotavaa.

Kahvilat ja ravintolat keskellä Uppsalaa

Sinun ei tarvitse mennä kauaksi löytääksesi hyvää syötävää Uppsalassa. Jos asut keskustassa ja haluat istahtaa alas nauttimaan maistuvan aterian rauhallisessa miljöössä, täältä löytyy useita viihtyisiä bistroja, jotka tarjoavat klassisia ruotsalaisia ruokia sopivaan hintaan. Ja jos kaipaat kaukomaiden makuja, silloinkaan et tule pettymään Uppsalan tarjontaan – käden ulottuvilta löytyy intialaisia, japanilaisia, thaimaalaisia ja kiinalaisia ravintoloita.

Juomia jokaiseen makuun

Uppsalan viehättävien katujen varrella on monia viihtyisiä baareja. Etsitpä rentoa paikkaa, hienostunutta loungea tai eksklusiivista cocktailbaaria, täältä löytyy taatusti sinulle sopiva paikka. Esimerkiksi Clarion Hotel® Gillet tarjoaa upean valikoiman oluen tai viinin ystäville sekä cocktaileja jokaiseen mieltymykseen. Kaupungin keskustasta löydät myös klassisia pubeja rentouttavaan hengailuun ja useita jännittäviä yökerhoja, jotka sopivat täydellisesti pitkään illanviettoon kaupungissa.

Uppsala

Ravintolat ja baarit

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa

Tutustu
Hotellit
Ravintolat
Kokoukset