Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Skövde Ruotsi

1 hotelli vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kongressi- ja kokoustilat Skövdessä

Etsitkö kokoushuonetta, kongressitilaa tai juhlapaikkaa Skövdestä? Kokoushotelli Quality Hotel™ Prismasta löytyy tilat kaikkiin tapahtumiin, niin pienempiin kokouksiin kuin yritysjuhliinkin. Hotelli sijaitsee Boulognerparkenissa, keskellä Skövdeä.

Quality Hotel Prisma on loistava valinta sinulle, joka tarvitset tapahtumatilaa keskeisellä sijainnilla Skövdessä. Hotelli on hyvien liikenneyhteyksien päässä, ja kaupungin ravintolat, ostosmahdollisuudet ja nähtävyydet sijaitsevat aivan kulman takana. Jos saavutte Skövdeen junalla, voitte kävellä 500 metriä hotellille tai ottaa viiden minuutin bussimatkan Skövden Resecentrumista.

Quality Hotel Prisman kokousosastolta löytyy monta ryhmähuonetta ja kokoustilaa, jotka ovat joustavasti muunneltavissa, toiveiden mukaisesti. Hotelli avustaa mielellään välipalojen, lounaan ja kahvitarjoilun järjestämisessä, jotta voitte keskittyä itse kokoukseen koko päivän ajan. Illalla tarjoiltava juhlaillallinen on myös järjestettävissä. Tilat sopivat loistavasti myös yksityisjuhliin ja tilaisuuksiin, kuten häihin, syntymäpäiväjuhliin sekä näyttelyihin.

Jos päivään kuuluu aktiviteetteja työporukalla, pääsette kätevästi hotellilta tutustumaan lähellä oleviin turistikohteisiin. Miksette tekisi retkeä Läckön linnaan tai Skara Sommarlandiin? Jos vierailette kaupungissa keväällä, on Horborgarsjön-järvi ehdottomasti tutustumisen arvoinen kohde, sillä keväällä tuhannet kurjet saapuvat paikalle ja suorittavat perinteisen kurkitanssin! Hotellilta ei tarvitse myöskään kulkea pitkälle kokeakseen jotain uutta. Vain 8 minuutin kävelyetäisyydeltä löytyy esimerkiksi Ruotsin ensimmäinen kulttuuritalo, jossa voi kokea ja nähdä taidenäyttelyt, elokuvanäytökset ja teatteriesitykset, ympäri vuoden.

Lue vähemmän
1 hotelli vastaa hakuasi
Teitä on monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

3.2.11.002 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.