Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Borås Ruotsi

1 hotelli vastaa hakuasi

Lisää yksi tai useampi hotelli tiedusteluusi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Lähistöllä sijaitsevia hotelleja: 14

1 hotelli vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kongressi- ja kokoustilat Boråsissa

Boråsin kokoushotellimme tarjoavat tiloja keskeiseltä paikalta, jokaiseen tilaisuuteen, kuten kokouksiin ja tapahtumiin. Hotellit sijaitsevat 5 minuutin päässä Boråsin Resecentrumista, josta pääset helposti Göteborgiin ja Landvetterin lentokentälle.

Comfort Hotel® Jazz sijaitsee Boråsin pääkadulla ja sieltä löydät erinomaiset kokoustilat esimerkiksi pienempiä kongresseja tai johtokunnan kokouksia varten. Samassa rakennuksessa sijaitseva Brasseriet on suosittu lounas- ja illallisravintola, joka tarjoaa herkullisia aterioita hyvän viinin kera.

Aivan Stadsparkenin vieressä sijaitsee Quality Hotel™ Grand, Borås. Hotellissa on erinomainen ja nykyaikainen kokousosasto, joka sopii moniin erilaisiin tilaisuuksiin – suunnitteletpa sitten kokousta, workshopia, kongressia, messuja, kick-offia, seurustelutilaisuutta tai muuta juhlaa. Halutessasi voimme myös järjestää erilaista tarjoilua kokoukseesi tai tapahtumaasi. Jos kaipaatte rentoutumista, suosittelemme vierailua mukavalla kylpyläosastollamme. Hotellistamme löytyy myös erittäin suosittu yökerho.

Borås on tunnettu vanhana tekstiilikaupunkina ja se on nykyisin sähköisen kaupankäynnin keskus, erityisesti tekstiiliteollisuuden alalla – tästä todisteena ovat useat yritykset, kuten esimerkiksi H&M Online ja Gina Tricot. Täältä löydät myös tekstiili- ja vaatetusalan korkeakoulun, Textile Fashion Centerin ja Tekstiilimuseon. Jos olet kiinnostunut taiteesta ja kulttuurista, tarjoaa kaupunki taidetta, veistoksia ja katutaidetta ja sen kulttuurielämä on erittäin rikasta, sisältäen gallerioita, näyttelyitä ja museoita. Boråsin eläintarha sekä pohjoismaisine että afrikkalaisine eläimineen sijaitsee vain parin kilometrin päässä hotelleistamme.

Molemmat kokoushotellimme sijaitsevat kävelymatkan päässä katuelämästä, kaupoista ja ravintoloista. Pieni kävelylenkki Boråsin suosituimmassa puistossa, Stadsparkenissa piristää varmasti kokousten välillä, eikö totta?

Lue vähemmän
1 hotelli vastaa hakuasi
Teitä on monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

3.2.11.002 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.