JäsenyysVaraukseniAsiakaspalvelu
Colorful drink at restaurant NÒR.

Jännittäviä makuelämyksiä Boråsissa

Borås on kulttuurikaupunki Jönköpingin ja Göteborgin välissä. Värikkäässä keskustassa on paljon ravintoloita ja baareja, joista jokaisella on oma nichensä. Etsitkö hienompaa illallista romanttisessa ympäristössä, hyviä juomia ja juhlavaa musiikkia vai kenties jotakin lapsiystävällistä ja helppoa?

Tutustu kansainvälisten makujen tarjontaan

Boråsin kadut tarjoavat laajan valikoiman aasialaisia ja eurooppalaisia ruokapaikkoja. Useista keskeisistä ravintoloista on kaunis näköala Viskan-joelle ja kaupunkiin. Boråsissa on yhtä helppoa löytää lapsiystävällinen ravintola kuin baari, jossa on juhlatunnelmaa ja reilut aukioloajat. Ruotsin tekstiilikaupungista löytyy siis jokaiselle jotakin.

Juomaa ja ruokaa sinunlaisessasi miljöössä

Olivatpa mieltymyksesi mitkä tahansa, Boråsista löytyy taatusti odotuksiasi vastaava ravintola, baari, brasserie tai kahvila. NÒR Borås tarjoilee kansainvälisillä vaikutteilla höystettyä pohjoismaista ruokaa modernissa ja viihtyisässä ympäristössä. Sieltä on myös upeat näkymät Viskanille. Tervetuloa Boråsiin – etsitpä sitten kahvilaa, rentouttavaa viinilasillista tai kolmen ruokalajin illallista.

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa