Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Göteborg Ruotsi

9 hotellia vastaa hakuasi

Lisää yksi tai useampi hotelli tiedusteluusi, niin otamme sinuun yhteyttä.

9 hotellia vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kongressi- ja kokoustilat Göteborgissa

Suunnitteletko kokousta, kongressia tai tapahtumaa Göteborgissa? Meillä on sinulle runsaasti erilaisia vaihtoehtoja, aina uniikista design-hotellista Göteborgin keskustassa suuriin kongressikeskuksiin lähellä suurimpia yrityksiä ja teollisuutta.

Erilaisia tiloja keskeisellä paikalla

Hotellimme tarjoavat sopivia tiloja kaikkiin tilaisuuksiin, eri puolilla Göteborgia. Vaihtoehtoja on monia: moderni ja hintansa väärti Comfort Hotel Göteborg Skeppsbroplatsenilla, klassinen Comfort Hotel Panorama Lisebergissä, suositut design-hotellit Clarion Hotel Post, Avalon Hotel ja Clarion Collection Hotel Odin Drottningtorgetilla, Göteborg C:llä ja Brunnsplatsenilla, mukavasti keskustassa, sekä suurenmoiset Quality Hotel 11 ja Quality Hotel Winn Göteborg Eriksbergin ja Tingstadsmotetin alueilla. Landvetterin lentokentältä on lentokenttäbussilla vain noin 20 minuutin matka Göteborgin keskustaan.

Varauksen teet lisäämällä yhden tai useamman hotellin tiedusteluusi.

Huoneita ja tiloja kaikkiin tilanteisiin ja tarpeisiin

Hotelliemme tilatarjonta kattaa kaiken pelkistetyistä, muutaman hengen kokoushuoneista juhlasaleihin ja suuriin kongressisaleihin, ja tilat sopivat moniin eri tarkoituksiin – kokouksiin, kongresseihin, juhliin, häihin, kick-offeihin, näyttelyihin, seminaareihin, kursseihin ja tuotelanseerauksiin. Räätälöimme tilaisuuden toiveidesi mukaan – halusitpa sitten yhdistää kokoukseen tai tapahtumaan kolmen ruokalajin illallisen tai kevyen lounaan.

Nähtävyyksiä ja aktiviteetteja

Göteborgissa kokous on paljon enemmän. Ihastu kaupungin taide-, elokuva- ja musiikkitarjontaan jokavuotisilla Göteborgin elokuvafestivaaleilla. Eikä tule unohtaa vuosittain elokuussa järjestettävän Way Out West -musiikkifestivaalin tarjoamia konsertteja kaupungin upeimmilla estradeilla, Ullevin Stadionilla ja Slottsskogenissa. Tutustu Göteborgin museotarjontaan, joka hemmottelee monipuolisuudellaan kaikkia taiteen- ja historian ystäviä. Nauti kaupungin tunnelmasta iloisten göteborgilaisten keskellä ja vietä hauska päivä Lisebergissä, Pohjoismaiden suurimmassa huvipuistossa.

Pidä tauko ja tutustu kaupunkiin kävellen

Göteborg on vilkas, elämäniloinen ja charmantti satamakaupunki, joka kannattaa ehdottomasti kokea kokoustamisen lomassa. Täällä sinua odottavat viehättävät Grönsakstorget-toria ympäröivät kadut sekä kaupungin kuuluisa pääkatu, upea Avenyn. Nauti oopperaillasta Göteborgs Operan -oopperatalossa, koe hurmaava Haga, joka on yksi Göteborgin vanhimpia kaupunginosia, ja hyvin suosittu shoppailu- ja kahvittelupaikka, tai piipahda syömään tai drinkille Andra ja Tredje Långgatanin varrella oleviin viihtyisiin ravintoloihin ja pubeihin.

Lähellä sijaitsevat kokouskohteet

Stenungsund

Borås

Trollhättan

Varberg

Lue vähemmän
9 hotellia vastaa hakuasi
Teitä on monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

3.2.2.003 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.