Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellihuoneet alkaen 89 €/yö lentokenttähotelleissa

Alkaako lomamatkasi aikaisella aamulennolla tai laskeutuuko koneesi myöhään paluumatkallasi? Tee matkastasi stressittömämpi ja pidennä lomaa majoittumalla lentokenttähotelliin nyt edulliseen hintaan!

Tee lomasta rentouttava ja stressitön – yövy lentokenttähotellissa lomalle lähdön yhteydessä

Vältä keskellä yötä heräämistä, lentokentälle kiirehtimisen aiheuttamaa stressiä ja hikipisaroita, painavien matkalaukkujen ja nukkuvien lasten kantamista. Lisää ylellisyyttä ja pidennä lomaa majoittumalla lentokenttähotellissa!

Kuulostaa varmasti tutulta: aikainen aamulento vai myöhäinen paluu? Mieleen tulee taas “miksen helpottanut lomaa ja mennyt hotelliin?”. Nyt sinulla on mahdollisuus tehdä seuraavasta lomamatkastasi koko seurueelle rennompi ja varata unohtumaton startti tai päätös matkallesi lentokenttähotellissa edulliseen hintaan – varaa hotellihuone Helsinki-Vantaan lentoasemalta alkaen vain 89 €/yö! 

Helsinki-Vantaan lentoasemalta löydät neljä upeaa hotelliamme: uutuudet Clarion Hotel® Helsinki Airport, Comfort Hotel® Helsinki Airport ja Comfort Hotel® Xpress Helsinki Airport Terminal sekä tutun suosikin n. 5 minuutin päässä terminaalista, Clarion Hotel® Aviapolis


Matkustatko naapurimaamme lentoasemalle tai lentoasemalta? Tarjoamme upeita lentokenttähotelleja tietenkin myös Tukholman, Kööpenhaminan ja Oslon lentoasemilla sekä lukuisissa muissa kohteissa! 

Minne sitten lennätkin – helpota matkaasi ja tee siitä ylellisempi aloittamalla tai päättämällä se Strawberryn lentokenttähotellissa! Varaa 16.6.2024 mennessä.

Ehdot

Tarjous koskee rajoitettua määrää huoneita eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin. Viimeinen mahdollinen uloskirjautuminen on 18.8.2024. Hinnat ovat voimassa paikallisessa valuutassa ja ne maksetaan suoraan varauksen yhteydessä. Varauksen voi peruuttaa 24 tunnin kuluessa varauksen teon jälkeen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Varausta on mahdollista muokata klo 16.00 saapumispäivään saakka. Huomioithan mahdolliset lisäkustannukset varauksen muokkaamisesta. Ota yhteyttä Asiakaspalveluun peruuttaaksesi tai halutessasi muokata varaustasi. Aamiainen sisältyy hintaan kaikissa hotelleissa, lukuun ottamatta Comfort Hotel® Xpress Helsinki Airportia.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.