strawberryLogostrawberryLogo
Jäsenyys
Bedroom at Hotel St. George in Helsinki.

Alennusta vieraistasi

Be My Guest

A hotel bed with a door hanger in the front.

Yöpyville vieraille ei ole aina tilaa kotona

Jäsenenä voit varata alennettuun hintaan yöpymisen hotellissa perheenjäsenillesi ja ystävillesi ja saada itsellesi maksuttoman aamiaisen.

Säilytä rauhallinen tunnelma kotona! Lähetä vieraasi yöpymään hotelliin ja syö aamiainen maksutta heidän kanssaan seuraavana aamuna.

Paikka sydämessä ei merkitse aina paikkaa kotona

Toisinaan saa kauan odotettuja vieraita, ja vieraat ovat voineet saapua pitkänkin matkan päästä. Kyse voi olla kaukana asuvista vanhemmista, toiselle puolelle maata (tai maapalloa) muuttaneista ystävistä tai tädeistä ja sedistä, jotka ovat saapuneet vierailulle tutustuakseen samalla kaupunkiin muutaman päivän ajan. Kotona ei ole välttämättä tilaa (tai halua) majoittaa vieraita. Siksi olemme tehneet asioista hieman helpompia silloin, kun et halua nukkua vierekkäisissä huoneissa kuorsaavien appivanhempiesi tai levottoman ystäväsi kanssa.

Varaa alennettuun hintaan ystävälle – syökää aamiainen yhdessä

Nyt voit varata vieraillesi hotellihuoneen alennettuun hintaan! Strawberryn jäsenenä voit tarjota jäsenalennuksesi (5–15 %) ystävillesi ja perheenjäsenillesi ilman, että sinun itse täytyy yöpyä hotellissa. Lisäksi voit poiketa hotellissa seuraavana aamuna syömässä hyvän aamiaisen yhdessä vieraidesi kanssa – ilman lisämaksua. Kyseessä on siis kaikin tavoin win-win-tilanne. "Mutta kun minulle tulee paljon kaukaa saapuvia vieraita, en kai minä voi heitä kaikkia majoittaa hotelliin?", saatat ehkä pohtia. No, juuri niin voit tehdä! Varaa huone Be My Guest -hintaan niin monta kertaa kuin haluat aina 30.6.2024 asti.

Alennus käytettävissä rajoittamattomasti

Voit tehdä varauksen alennettuun hintaan niin usein kuin haluat. Ja mitä useampia varauksia teet, sitä useampia aamiaisia se tarkoittaa sinulle. Jos vieraasi yöpyvät yhden yön, voit saapua aamiaiselle yhdessä heidän kanssaan. Jos varaus koskee useampia öitä, sinun tulee kirjoittaa varausta tehdessäsi Muita toiveita -kenttään, minä päivänä saavut syömään aamiaisen. Huomioi kuitenkin, että maksuton aamiainen koskee yhtä henkilöä ja yhtä kertaa vieraasi tai vieraidesi oleskelun aikana. Ei kuitenkaan huolta: jos aamiaiselle haluaa osallistua useampia henkilöitä, he saavat 25 % alennusta. Varmista myös, että valitset hotellin, jossa tarjoillaan aamiainen. Voit varata hotellihuoneen tavalliseen tapaan sivustoltamme, ja tällä kertaa valitset

Anna vieraidesi yöpyä kohteessa

Cosy bedroom at Clarion Hotel® Gillet in Uppsala.Pool and roof terrace at Villa Copenhagen.Terrace and outdoor pool with a view over Quality Hotel Skjærgarden

Clarion Hotel® Gillet

Uppsala

Varaa

Lisätietoa

An illustration of a biker jacket with the Strawberry logo on the back.

Jäsenenä koet enemmän

Jäseneksi liittymiselle on vain hyviä syitä

Alennusta hotellihuoneista. Tietoa kampanjoista ja uutuuksista ensimmäisten joukossa. Palkintopisteitä, joilla voit varata hotellihuoneen. Maksutonta kahvia aina halutessasi. Tee kuten 2,6 miljoonaa muuta ihmistä – liity jäseneksi.