Jäsenyys
Sunset on a beach near a rain forrest.

Tutustu maailmaan

Around the World

Three images of people traveling at exotic places.

Elämyksiä kaukana Pohjoismaiden rajojen ulkopuolella

Valitsemalla kumppanimme ei ole olemassa rajoja sille, minne asti voi matkustaa. Tutustu maailmaan ja hyödynnä eksklusiiviset edut – samanaikaisesti.

Tutustu elämysten maailmaan

Oletko valmis lähtemään ennenkokemattomaan seikkailuun? Strawberryn jäsenenä pääset tutustumaan uudenlaisten elämysten maailmaan ja paikkoihin, joissa vierailemisesta olet aina haaveillut. Huolellisesti valitut yhteistyökumppanimme auttavat sinua pääsemään useisiin eri paikkoihin ympäri maailman – aina pohjoismaisesta erämaasta eksoottiselle Karibianmerelle. Mikä niistä sopii parhaiten sinulle? Nyt sinulla on mahdollisuus päästää sisäinen seikkailijasi vapaaksi ja ottaa maapallo haltuusi.

Jännittävät yhteistyökumppanit auttavat luomaan unohtumattomia muistoja

Pidätkö matkailusta ja etsit jatkuvasti uusia tapoja laajentaa maailmankuvaasi? Tai kenties olet vain kiinnostunut siitä, mitä maailmalla on tarjottavanaan? Kun olet jäsenemme, maailma on valmis vastaanottamaan sinut avosylin. Yhteistyökumppanimme tarjoavat palveluita, joiden kautta voit ansaita palkintopisteitä ja päästä käsiksi yhä useampiin etuihin kaikkialla maailmassa. Voit tietenkin myös käyttää pisteesi viikonloppumatkaan kotimaassasi ladataksesi akkuja.

Päästä sisäinen seikkailijasi vapaaksi ja lähde matkaan

Saat pääsyn eksklusiivisiin etuihin, pisteisiin ja alennuksiin, joiden avulla pääset nauttimaan matkastasi parhaalla mahdollisella tavalla ja voit luoda unohtumattomia muistoja – oletpa vaeltamassa vehreässä sademetsässä, tutustut paikalliseen torielämään tai nautit paikallisista ruokalajeista. Mitä vielä odotat? Liity Strawberryyn (jos et ole jo jäsen) ja muutu siksi rohkeaksi seikkailijaksi, joka olet aina halunnut olla.

Yhteistyokumppanit

Luo ihania muistoja

  • Hurtigruten
  • Tjäreborg
  • Finnair Plus
  • Royal Caribbean
Katso kaikki yhteistyökumppanit
An illustration of a biker jacket with the Strawberry logo on the back.

Jäsenenä koet enemmän

Jäseneksi liittymiselle on vain hyviä syitä

Alennusta hotellihuoneista. Tietoa kampanjoista ja uutuuksista ensimmäisten joukossa. Palkintopisteitä, joilla voit varata hotellihuoneen. Maksutonta kahvia aina halutessasi. Tee kuten 2,6 miljoonaa muuta ihmistä – liity jäseneksi.