Jäsenyys
Girl eating breakfast at a hotel in Bergen.

Kaksi yhden hinnalla

Monday Breakfast

Illustration of breakfast on a table.

Kaksi yhden hinnalla

Vihdoinkin maanantai!

Aloita uusi viikko parhaalla mahdollisella tavalla. Kaikki jäsenemme voivat ottaa maanantaisin ystävänsä mukaansa johonkin hotelleistamme ja syödä hyvän aamiaisen hyödyntäen Kaksi yhden hinnalla -tarjouksemme.

Aamiainen on päivän tärkein ateria. Mikset jakaisi sitä jonkun kanssa?

Täydellinen tapa aloittaa viikko

Hotelliaamiainen. Onko mitään sen parempaa olemassakaan? Monille aamiainen on päivän tärkein ateria, mutta ollaksemme rehellisiä – usein se on myös päivän yksipuolisin ja tylsin ateria. Viikonlopun aikana ei usein tule edes ajatelleeksi maanantain aamiaista, joten usein silloin saa tyytyä viikonlopulta jääneisiin kuiviin leipäviipaleisiin, koviin juustonkannikoihin ja tuoremehun viimeisiin rippeisiin. Mitä sanoisit, jos sinun ei tarvitsisi tyytyä niihin? Ja sen sijaan voisit aloittaa viikon paljon mukavammalla tavalla?

Munakokkelia ja vastaleivottua leipää

Vastaleivottua leipää, täyteläistä munakokkelia, tuoreita hedelmiä, ihana valikoima leikkeleitä, tuoremehua ja höyryävä kupillinen vastapaahdettua kahvia. Juuri tämä odottaa sinua jonkin hotellimme aamiaissalissa, ja voi nauttia siitä yhdessä ystäväsi, anoppisi, rakkaasi, deittisi, tyttäresi, poikasi, äitisi tai isäsi kanssa – halutessasi vaikka joka maanantai. Jäsenenä maksatte vain 1 henkilöstä (toisin sanoen siis kaksi syö yhden hinnalla!). Voit hemmotella itseäsi aina 30.6.2024 asti niin monella taianomaisella maanantaiaamiaisella kuin haluat.

Haluan osallistua! Mitä minun pitää tehdä?

Jotta voisit aloittaa maanantain yhtä hyvällä tuulella kuin Petter Stordalen, sinun tulee vain varata aamiainen etukäteen täällä – ja ottaa huomioon, että toisen teistä täytyy olla Strawberryn jäsen. Tarjous koskee kaikkia hotelleja, jotka tarjoilevat aamiaisen ja on voimassa joka maanantai aina 30.6.2024. Nyt voit vain aloittaa kotiasi, työpaikkaasi, treenipaikkaasi tai muuta aamulla lähelläsi olevaa paikkaa sijaitseviin hotelleihin tutustumisen. Tai ehkäpä olet matkustanut ystävän luokse toiseen kaupunkiin? Löydä sopiva hotelli ja syökää niin paljon kuin jaksatte!

Hotelliaamiainen kohteessa

Coffee and breakfast at Hotel Christiania Teater in Oslo.Breakfast tables and chairs in the restaurant at Clarion Hotel Oslo.Breakfast table at Clarion Hotel The Edge in Tromsø

Hotel Christiania Teater

Oslo

Varaa

Mitä vielä odotat? Tee omastasi ja jonkun toisen onnekkaan maanantaista täydellinen jo nyt – varaa herkullinen aamiainen!

Lisätietoa