Jäsenyys

Yhteistyökumppaneiden tarjoukset

Ansaitse palkintopisteitä Hurtigrutenin kanssa tehdyistä matkoista

Koe norjalaiset vuonot, kaunis luonto ja upea ympäristö Hurtigrutenin avulla ja ansaitse samalla palkintopisteitä. Jäsenenä saat 10 pistettä kutakin euroa kohti varatessasi Hurtigrutenin matkoja Norjan rannikkoa pitkin.

Geiranger fjord and Hurtigruten ship passing_16_9

Tietoja Hurtigrutenista

Hurtigruten on ollut vuodesta 1893 lähtien norjalaisen rannikon sielu. Klassista Bergenin ja Kirkkoniemen välillä kulkevaa nimikkoristeilyä kutsutaan usein maailman kauneimmaksi matkaksi, ja se kulkee lukuisien kauniiden vuonojen ja muiden luonnonihmeiden ohi matkansa aikana. Perinteisten risteilyjen ohella Hurtigruten tarjoaa myös seikkailuja, kuten Huippuvuorille suuntautuvan Svalbardexpressenin ja Nordkapiin matkaavan Nordkapsexpressenin. Tule mukaan matkalle Hurtigrutenin kanssa ja koe uskomattomia maisemia, kulttuuria, historiaa, revontulia ja keskiyön aurinko, ja nauti maistuvasta ruoasta, juomasta ja paljon muusta!

Varaa matkasi Hurtigrutenin kanssa

Ansaitaksesi palkintopisteitä sinun tulee olla kirjautuneena Strawberryn jäsenprofiiliisi ja varata matkasi Hurtigrutenin kanssa tällä sivulla olevan linkin kautta.

Jäsenemme saavat 10 palkintopistettä kutakin matkan hintaan käytettyä euroa kohti. Tämä tarkoittaa, että jos ostat matkan, joka maksaa esimerkiksi 2 500 euroa, ansaitset 25 000 palkintopistettä. Jotta pisteet voidaan rekisteröidä jäsenprofiiliisi, on tärkeää, että olet kirjautunut sisään profiiliisi, kun siirryt Hurtigrutenin sivulle varauksen tekemistä varten. Löydät varauslinkin alempaa tältä sivulta.


Hurtigruten ship at sea in sunset_16_9


Tietoja ja varausehdot  • Hurtigrutenin matkojen ostamisen yhteydessä ansaitset 10 pistettä kutakin ostoksen kokonaismäärän euroa kohti.

  • Et ansaitse pisteitä lisävarauksista, jotka tehdään alkuperäisen varauksen jälkeen.

  • Pisteet näkyvät jäsenprofiilissasi 30 päivän kuluessa matkan alkamisen jälkeen.

  • Varmista pisteiden rekisteröiminen kirjautumalla sisään Strawberryn jäsenprofiiliisi ennen kuin napautat Hurtigrutenin linkkiä ja varaat matkan. Varmista, että teet varauksen heti sen jälkeen, kun olet siirtynyt pois sivustoltamme äläkä vieraile muilla verkkosivustoilla varausprosessin aikana. Sinun täytyy myös hyväksyä evästeet voidaksesi olla täysin varma, että varauksesi rekisteröidään.

  • Tarjous koskee vain verkossa tehtyjä varauksia, jotka tehdään Hurtigrutenin sivustolla. Et ansaitse palkintopisteitä, jos varaus tehdään Hurtigrutenin asiakaspalvelun kautta.

  • Voit ansaita pisteitä kaikista perinteisistä matkoista (Bergen–Kirkkoniemi-Bergen, Bergen–Kirkkoniemi ja Kirkkoniemi–Bergen), Svalbardexpressen ja Nordkapsexpressen. Et ansaitse palkintopisteitä satamasta satamaan suuntautuvista matkoista.