Jäsenyys

Yhteistyökumppaneiden tarjoukset

Matkusta HX Hurtigruten Expeditionsin kanssa ja ansaitse palkintopisteitä

Kaipaatko tavallisesta poikkeavaa kokemusta? HX Hurtigruten Expeditionsin kanssa voit matkustaa risteilyaluksella joihinkin maailman kaukaisimmista ja koskemattomimmista paikoista. Tutustu matkan aikana kaukaisiin yhteiskuntiin, harvoin nähtyihin maisemiin ja eksoottisiin eläimiin.

Hurtigruten ship in the Antarctica_16_9

Tietoja HX Hurtigruten Expeditionsista

Norjan rannikkoa pitkin kulkevan Hurtigruten-reitin varrella tapahtuviin perinteisiin matkoihin verrattuna tutkimusmatkoihin keskittyvä risteily vie sinut luononkauniisiin ja usein kaukaisiin kohteisiin kaikkialla maailmassa. Matkan painopiste on luonnossa, eläimistössä, osaamisessa, historiassa, kulttuurissa ja jännittävissä kokemuksissa. Näillä upeilla matkoilla on mukana ammattitaitoinen miehistö ja asiantuntijoista koostuva retkikunta. Reittejä ei koskaan päätetä kokonaan etukäteen, vaan ne mukautetaan sääolosuhteiden ja matkan varrella ilmenevien mahdollisuuksien mukaan, jotta kokemuksesta tulee paras mahdollinen.

Varaa matkasi HX Hurtigruten Expeditionsin kanssa

Ansaitaksesi palkintopisteitä sinun tulee olla kirjautuneena sisään Strawberryn jäsenprofiiliisi ja varata matkasi HX Hurtigruten Expeditionsin kanssa tällä sivulla olevan linkin kautta.

Jäsenemme saavat 10 palkintopistettä kutakin matkan hintaan käytettyä euroa kohti. Tämä tarkoittaa, että jos ostat matkan, joka maksaa esimerkiksi 2 500 euroa, ansaitset 25 000 palkintopistettä. Jotta pisteet voidaan rekisteröidä jäsenprofiiliisi, on tärkeää, että olet kirjautunut sisään profiiliisi, kun siirryt HX Hurtigruten Expeditionsin sivulle varauksen tekemistä varten. Löydät varauslinkin alempaa tältä sivulta.


Haluatko lukea lisää Hurtigrutenin tutkimusmatkoista ja inspiroitua lisää? Vieraile HX Hurtigruten Expeditionsin kotisivulla!


Bird looking over the sea, Shetland Islands, Scotland - Hurtigruten_16_9


Tietoja ja varausehdot  • HX Hurtigruten Expeditionsin matkojen ostamisen yhteydessä ansaitset 10 pistettä kutakin ostoksen kokonaismäärän euroa kohti.

  • Et ansaitse pisteitä lisävarauksista, jotka tehdään alkuperäisen varauksen jälkeen.

  • Pisteet näkyvät jäsenprofiilissasi 30 päivän kuluessa matkan alkamisen jälkeen.

  • Varmista pisteiden rekisteröiminen kirjautumalla sisään Strawberryn jäsenprofiiliisi ennen kuin napautat HX Hurtigruten Expeditionsin linkkiä ja varaat matkan. Varmista, että teet varauksen heti sen jälkeen, kun olet siirtynyt pois sivustoltamme äläkä vieraile muilla verkkosivustoilla varausprosessin aikana. Sinun täytyy myös hyväksyä evästeet voidaksesi olla täysin varma, että varauksesi rekisteröidään.

  • Tarjous koskee vain verkossa tehtyjä varauksia, jotka tehdään HX Hurtigruten Expeditionin sivustolla. Et ansaitse palkintopisteitä, jos varaus tehdään Hurtigrutenin asiakaspalvelun kautta.

  • Ansaitset pisteitä kaikista tutkimusmatkoista.