Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotel Kämp Helsinki ,  Suomi

Hotel Kämp

Helsinki,  Suomi

Helsingin hienoin luksushotelli Hotel Kämp ollut osa Suomen vaiheikasta historiaa jo yli 130 vuotta. 179 avaraa huonetta ja sviittiä sekä Brasserie Kämp, Kämp Bar ja Kämp Spa tarjoavat viiden tähden hotellielämyksen pääkaupungin ytimessä.

Hotel Kämp 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Brasserie Kämp

Brasserie Kämp tarjoilee ranskalaisen keittiön inspiroimia ruokia upeassa miljöössä. Ravintolan herkulliset ruoat valmistetaan rakkaudella sesongin mukaisista, laadukkaista raaka-aineista.

Kämp Bar

Miten olisi lasillinen samppanjaa, hurmaava cocktail tai klassinen drinkki? Sekä cocktailmenu että viinilista ovat Kämp Barissa hyvin monipuoliset – joten täältä löytyy jokaiseen makuun jotakin.

Kämp Spa

Täällä pääosassa ovat hyvinvointi ja ylelliset elämykset! Spa-osastolla on tarjolla kaikki tarvitsemasi voidaksesi rentoutua täysillä.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.