Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Visby Ruotsi

1 hotelli vastaa hakuasi

Lisää yksi tai useampi hotelli tiedusteluusi, niin otamme sinuun yhteyttä.

1 hotelli vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kongressit, kokoukset ja juhlat Visbyn keskustassa

Jos suunnittelet kokousta tai tapahtumaa Gotlannissa, on Clarion Hotel® Wisby erinomainen vaihtoehto useine erilaisine kokoustiloineen. Hotelli sijaitsee keskellä Visbyn vanhimpia kortteleita, vain kivenheiton päässä pienvenesatamasta.

Jos suunnittelet kokousta tai tapahtumaa Gotlannissa, on Clarion Hotel® Wisby erinomainen vaihtoehto useine erilaisine kokoustiloineen. Hotelli sijaitsee keskellä Visbyn vanhimpia kortteleita, vain kivenheiton päässä pienvenesatamasta.

Kokousten ja kongressien lisäksi hotellilla on pitkä kokemus tapahtumien järjestämisestä ja se auttaa mielellään räätälöimään kick-offin, after-workin, seurustelutapahtuman tai vaikkapa hääillallisen. Ruoka ja juoma ovat tärkeä osa kokonaiselämystä ja hotelli tarjoaa useita erilaisia päiväpaketteja. Lisäksi hotellissa on suosittu ravintola Kitchen & Table by Marcus Samuelsson.

Clarion Hotel Wisbystä on hyvät kulkuyhteydet, riippumatta siitä, matkustatko saarelle lentokoneella vai laivalla. Visbyn lentokenttä sijaitsee 3,5 kilometrin päässä ja laivaterminaali vain kilometrin päässä hotellista.

Järjestäkää kongressi Visbyssä ja olette historiallisella seudulla, monien nähtävyyksien keskellä. Visby on osa Unescon maailmanperintöä ja yksi parhaiten säilyneistä keskiajan Hansa-kaupungeista. Jos satut jostain syystä unohtamaan kaupungin historialliset siteet, tulet pian saamaan muistutuksen tästä tunnetun kehämuurin muodossa. Kaupunkia ympäröivä muuri on peräisin 1200-luvulta. Visbystä löytyy myös monia mielenkiintoisia paikallisia käsityökohteita, ja jos haet matkamuistoja, ovat kauniit lampaannahat yksi Gotlannin erikoisuuksista!

Kesäisin aurinkoinen Gotlanti on yksi ruotsalaisten suosikkikohteista. Eikä se ole mikään ihme, kun otetaan huomioon saaren pitkät hiekkarannat, jännittävät historialliset muinaismuistot ja saaren ominainen, karu luonto. Visby on myös kehittynyt Ruotsin suurimmaksi poliittiseksi kohtaamispaikaksi, sillä siellä vietetään joka vuosi Almedalsveckan. Tämä on ainutlaatuinen, poliittinen tilaisuus, jossa kaikki tapahtumat ovat maksuttomia ja avoinna kaikille vierailijoille.

Lue vähemmän
1 hotelli vastaa hakuasi
Teitä on monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

3.2.13.011 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.