Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellit Kalmar

Tervetuloa Smålandiin ja Kalmariin – yhteen Ruotsin vanhimmista kaupungeista. Ivar Kreugerin kotikaupungissa on paljon jänniä aktiviteetteja kaikenikäisille. Lisäksi sillä on rikas kulttuurielämä, pitkä historia ja Ölandsbron – Ruotsin pisin silta.

Etsitkö pakettitarjousta? Packtivityn avulla voit valita eri elämyksistä ja aktiviteeteista, jotka voit varata hotelliyöpymisesi varauksen yhteydessä. Ole hyvä!

Lyömätön sijainti laiturilla

Kalmarissa sinulla on mahdollisuus maagiseen majoitukseen Kalmarsundin naapurissa Clarion Collection Hotel Packhuset -hotellissa. Historiallisessa rakennuksessa saat maailmanluokan näköalan ympäri vuoden asuen samalla kauniin eleganteissa huoneissa. Hotelli sijaitsee kauniilla paikalla Kalmarin vierassatamassa sekä lähellä monia ravintoloita, kahviloita ja kauppoja. Baronen ostoskeskus sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä ja se tarjoaa kaikkea mahdollista ostoksiin liittyvää. Hotellista on vähän yli tunnin matka E22-moottoritietä pitkin Oskarshamn Airport -lentokentälle. Ölandsbron on 6072 metriä pitkä ja näin ollen Ruotsin pisin silta (Öresundin silta sijaitsee osittain Tanskan puolella). Vuosittain suuri määrä ihmisiä matkustaa suosittuun ja aurinkoiseen Öölantiin.

Golfista historiaan – tutustu Kalmariin

Kalmar on historiallinen kaupunki, jossa on paljon koettavaa. Kalmar Läns Museum on yksi kaupungin suosituimpia ja mielenkiintoisimpia vierailukohteita – museo sijaitsee vain 5 minuutin päässä Clarion Collection Hotel Packhuset -hotellilta. Kalmarin Slottsholmenissa sijaitsee Kalmarin linna, jota yhdessä Tre Kronorin, Viborgin linnan ja Älvsborgin linnoituksen kanssa pidettiin yhtenä Ruotsin tärkeimmistä linnoituksista. Kalmarissa on myös eläväinen ja ihana golfkulttuuri. Olemme yhteistyössä viiden golfkentän kanssa, jotka kaikki sijaitsevat viidenkymmenen kilometrin säteellä hotellista. Edullisten golfpakettien avulla saat sekä treeniä, seurustelua että rentoutusta!

Kongressit, kokoukset ja tilat Kalmarissa

Haluatko tietää enemmän kongressi- ja kokoustiloistamme Kalmarissa? Löydät tarjontamme tästä.

Lähellä sijaitsevia kohteita

Oskarshamn

Växjö

Karlskrona

Lue vähemmän
5 hotellia alueella: Kalmar

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.