Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellit Växsjö

Tervetuloa Smoolantiin ja Växjöön! Tässä kaupungissa voit nauttia yöpymisestä Clarion Collection Hotel Cardinalissa tai Quality Hotel Royal Cornerissa ja kokea läheltä suurten kontrastien Växjön - täydellinen sekoitus sykettä ja rauhallisuutta.

Etsitkö pakettitarjousta? Packtivityn avulla voit valita eri elämyksistä ja aktiviteeteista, jotka voit varata hotelliyöpymisesi varauksen yhteydessä. Ole hyvä!

Valitse sinulle sopiva vaihtoehto

Växjössä on monia valinnanmahdollisuuksia, emmekä puhu nyt vain asioista, joita voit löytää. Tässä kauniissa ja kodikkaassa kaupungissa ovat sekä  Quality Hotel Royal Corner sijaiten Liedbergsgatanilla, ja vain kivenheiton päässä siitä Bäckgatanilta voit löytää  Clarion Collection Hotel Cardinalin – täydellinen valinta sinulle, joka haluat asua kauniissa, historiallisessa rakennuksessa ja nauttia ihanan lasillisen terassilla samalla, kun tunnet hotellin itse kasvattamien upeiden kukkien huumaavan tuoksun. Quality Hotel Royal Corner sijaitsee hyvin keskellä kaupunkia ja on siis lähellä niin ostosmahdollisuuksia kuin hyviä ravintoloitakin. Paras valinta sinulle, joka pidät vauhdista, menosta ja mahdollisuudesta rentoutua kodikkaalla  rentoutumisosastolla päivän päätteeksi. 

Lähellä kaikkea

Valitsetpa kumman hotelleista tahansa, tulet olemaan lähellä kaikkea, mitä tällä smoolantilaishelmellä on tarjottavanaan. Hyvien ostos- ja ravintolavaihtoehtojen lisäksi Växjössä on suuri määrä nähtävyyksiä koettavaksi. Lähde taidekierrokselle järvelle, vieraile Linnéträdgårdenissa tai mikset suuntaisi kulkuasi Växjö konsthalliin tutustumaan taiteeseen? Elämyksellinen vierailija voi myös päästä zipline-ajelulle tai outdoor-pyöräilemään! Kumpaa tyyppiä sinä olet? 

Kongressit, kokoukset ja tilat Växjössä

Haluatko tietää lisää kongressi- ja kokoustiloistamme Växjössä? Löydät valikoimamme täältä. 

Lähellä sijaitsevat matkakohteet

Karlskrona

Kalmar

Oskarshamn

Lue vähemmän
2 hotellia alueella: Växjö

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

Tutustu Hotellit Ravintolat Kokoukset
3.2.13.011 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.