Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellit Karlskrona

Tervetuloa Blekingeen ja laivastokaupunkiin nimeltä Karlskrona – joka on kruunattu yhdeksi Ruotsin kauneimmista kaupungeista. Keskeltä saaristoa löydät ihania kauppoja, mielenkiintoisia museoita ja korkealaatuista majoitusta.

Etsitkö pakettitarjousta? Packtivityn avulla voit valita eri elämyksistä ja aktiviteeteista, jotka voit varata hotelliyöpymisesi varauksen yhteydessä. Ole hyvä!

Meri lähimpänä naapurina

Karlskronassa asuessasi sinulla on meri lähimpänä naapurinasi. Clarion Collection Hotel Carlscrona on ainutlaatuinen hotellihelmi Skeppsbrokajenilla – aivan meren tuntumassa ja vain 5 minuutin päässä rautatieasemalta. Hotelliympäristö on kaupungin ja sen jännittävän historian inspiroima. Täällä olet lähellä gallerioita, pieniä ainutlaatuisia kauppoja sekä hienoja ravintoloita ja ulkoilmaravintoloita. Molempien kävelykatujen, Ronnebygatan ja Borgmästargatan, ympärillä on monia kauppoja. Upean lasijulkisivunsa ansiosta Clarion Collection Hotel Carlscrona on kaupungin maamerkki. Hotellin sisäpihalta löydät ihastuttavan pation puutarhoineen – ihanteellinen rentoutumiseen ja nauttimiseen. Kaupunki sijaitsee kätevällä paikalla moottoritien E22 lähellä ja matka Karlskronaan lentokentältä Ronneby Airport kestää vain 30 minuuttia. 

Rentoutuminen ja treeni

Pitkän kaupungissa vietetyn päivän jälkeen voi olla ihanaa rentoutua. Hotellin nykyaikaisessa rentoutumis- ja kuntoilukerroksessa odottaa rento ilmapiiri saunoineen, rentoutumisosastoineen ja kuntosaleineen. Täällä sinulla on tilaa sekä rentoutumiseen että seurusteluun. 

Koe Karlskrona

Aurinkoisella laivastokaupungilla Karlskronalla on vankka historia ja vuodesta 1998 lähtien kaupunki on ollut UNESCO:n maailmanperintöluettelossa. Monien uimapaikkojensa, vaellusreittiensä ja luonnonsuojelualueidensa ansiosta Karlskrona on kasvanut yhdeksi Ruotsin suosituimmista matkailukohteista. Koe mielenkiintoinen Marinmuseet ja Kungsholms fort tai ihana Wämöparken – Karlskronassa ei ole pitkä matka sen enempää aktiviteetteihin kuin ihanaan luontoonkaan.     

 

Läheiset kohteet

Kalmar

 

 

Lue vähemmän
2 hotellia alueella: Karlskrona

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.